با سلام خدمت شما پسری هستم 17 ساله از حدود دو سال پیش معده ام تولید گاز زیاد و دائمی کرد و تا حالا ادامه داشته البته این مهم نیست مهم عدم کنترل گاز روده ام هست که در جمع شرمنده ام میکنه توی این مدت هر کاری کردم تا این مشکل را برطرف کنم نزد پزشک فوق تخصص گوارش رفتم،آندوسکوپی کردم و چندین نوع دارو را مصرف کردم اما وضع بدتر شد که بهتر نشد من به خاطر این مشکلم خیلی ضرر کردم دوستانم را از دست دادم و سعی کردم در جمع نباشم توی کلاس هم خودم اذیت میشدم هم دوستان همکلاسی توی سایت های مختلف دنبال راه علاج بیماریم میگشتم ولی انگار کسی دانش درمان این بیماری رو نداشت چند وقت پیش توی یکی از سایت ها خوندم یکی تونسته یه لباس (شرت) طراحی کنه که میتونه جلوی بوی بد گاز معده رو بگیره اما دیگه نتونستم خبری از اون بدست بیارم ... حالا از شما درخواست دارم که کمکم کنید چه درمان داروئی باشه چه استفاده از لباس مخصوص و چه جراحی فقط میخوام این مشکلم برطرف بشه ممنون.
نتیجه آندوسکوپی:
sedation:midazolam/dyspepsaia
esophagus:upper,middle,and lower third have normal mucosa.no hernia.no erosion
stomach:cardia:normal mucosa fundus:normal mucosa body:normal mucosa antrum:mild patchy redness
duodenum:d1 & d2 have normal mucosa
final diagnosis:antral gastropathy
h.pylori:not done
داروهای تجویز شده:کولوفک ریتاید-کلیدیوم سی-رابزول-نورتریپتیلین
نتیجه آندوسکوپی:
sedation:midazolam/dyspepsaia
esophagus:upper,middle,and lower third have normal mucosa.no hernia.no erosion
stomach:cardia:normal mucosa fundus:normal mucosa body:normal mucosa antrum:mild patchy redness
duodenum:d1 & d2 have normal mucosa
final diagnosis:antral gastropathy
h.pylori:not done
داروهای تجویز شده:کولوفک ریتاید-کلیدیوم سی-رابزول-نورتریپتیلین