شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

دلت را به من بسپار (روابط همسران)

1. دلت را به من بسپار

ما حرف هم را نمي‌فهميم. انگار همسرم نفوذناپذير است و به هيچ صراطي مستقيم نمي‌شود.او به قول و قرارهايي كه باهم مي‌گذاريم پايبند نمي‌ماند و ديگر به حرف‌هايم اهميت نمي‌دهد و حس مي‌كنم روز به روز نسبت به زندگي مشترك ما سردتر و سردتر مي‌شود.

اينها حرف‌هاي ساجده ـ م، خانم 42 ساله‌اي است كه زندگي‌اش را در مرز خطر مي‌بيند. زندگي زناشويي چيزي نيست كه يك روز آن را شروع كنيد و مثل يك حساب پس انداز فراموش شده با آن رفتار كنيد. اگر مي‌خواهيد از آن بيشترين بهره را ببريد بايد هميشه فعال نگاهش داريد و در مورد بهترين سرمايه‌گذاري روي آن مطالعه كنيد.

عواطف، سرمايه‌اي است كه ما از آن بهره‌مند هستيم. چطور آن را تازه نگه داريم، چطور از قدرت آن براي پيشبرد زندگي استفاده كنيم و چطور كاري كنيم كه تمام حرف‌ها و حركات ما مثل كليدي باشد كه قفل مشكلات رابطه را مي‌گشايد.

راستي كليد اول

هر كسي از اين‌كه فكر كند كارها را براي او لاپوشاني مي‌كنند و به هر دليلي به او دروغ مي‌گويند، بدش مي‌آيد. همسر شما هم از اين امر مستثني نيست.

نسرين مي‌گويد: شوهرم مردي خشن است و گاه به خاطر خطاهاي بچه‌ها آنها را مي‌زند. به خاطر همين ناچار مي‌شدم بسياري از امور را از او مخفي كنم. ترسي كه از او در خانه حاكم شده بود، باعث شد كه صداقت از خانه ما رخت بربندد.

اگر شما مي‌خواهيد رفتاري صادقانه ببينيد در درجه اول بايد ظرفيت پذيرش حقيقت را در خود بالا ببريد و رفتاري عادي از خود نشان دهيد در مقابل همسرتان نيز با شما صادق خواهد بود.

نسترن، بانوي 37 ساله‌اي است كه از صداقت خاطرات جالبي دارد. او مي‌گويد: من طوري تربيت شده‌ام كه دروغگويي آزارم مي‌دهد، خصوصا وقتي كه راست گفتنم به كسي آزار هم نرساند. اوايل ازدواجمان بود و بعد از يك كوهنوردي عالي با همسرم سري به محل كارمان زديم. آن زمان محل كار مشتركي داشتيم كه روزهاي آخر هفته هم فعال بود.

همسرم خواست جايي كه رفته بوديم را به كسي نگوييم، اما سر و وضعمان كاملا نشان مي‌داد كوه بوده‌ايم. به همين دليل وقتي از من پرسيدند گفتم كوه بوديم. همسرم آن روز ناراحت شد و به او گفتم كه نمي‌توانم دروغ بگويم. اوايل مرا مسخره مي‌كرد، اما امروز به من افتخار مي‌كند و صداقت را يكي از شاخص‌هاي مهم اخلاقي من مي‌داند.

صداقت بايد در بيان واقعيات زندگي و احساسات و حالات روحي و رواني و نگراني‌هاي شما از مسائل نيز جاري باشد. صداقت را با مهرباني و وقت‌شناسي توام كنيد.

آقايان خواهان رابطه‌اي رك، مستقيم و شجاعانه هستند، بدون اين كه خشم و ملامتي در كار باشد. يكي از روش‌هاي مسرت‌بخش اين است كه ياد بگيريد‌ حقايق و نيازهاي خود را به او منتقل كنيد.

متكي به خود و توانا

سعيده مي‌گويد: شايد مردان قديم دوست داشتند زنشان تو سري خور، نيازمند و ناآگاه باشد، اما زندگي امروز فرق كرده است. مردان مي‌خواهند همسرانشان همسطح خودشان باشند. اغلب اين همسطحي در مورد درآمد، ظاهر و دارايي‌ها صدق مي‌كند. سعيده كه 3 خواهر دارد مي‌گويد، خواستگاران من و خواهرانم اغلب اين شرايط را عنوان مي‌كردند و نقطه قوتي براي انتخاب همسرشان مي‌دانستند.

امروزه يك مرد مي‌خواهد همسرش او را به خاطر خودش بخواهد. يك مرد دوست دارد بداند نيازهاي همسرش را برآورده مي‌كند، اما در عين حال دوست دارد همسرش هم يكي از ستون‌هاي محكم خانه باشد و همه هويت و فرديت خود را در ازدواج از دست ندهد. يكي از قدرتمندترين روش‌هاي جذب مرد ايده‌آل و تشكيل يك زندگي پرهيجان اين است كه براي خودتان زندگي مسرت‌بخش و كاملي داشته باشيد.

آزادي رواني

سيما مي‌گويد: شوهرم بگويد ف، من مي‌روم فرحزاد. خوب مي‌دانم كي كجا مي‌رود و حتي به چه فكر مي‌كند. او نمي‌تواند به من دروغ بگويد. موبايل او را هم گاهي چك مي‌كنم و پيام‌هايش را مي‌خوانم. به اين مردها نمي‌شود اعتماد كرد!!!

خوب است كه ما از همسرمان شناخت داشته باشيم، اما تا اين حد زير نظر گرفتن نيز نوعي كنترل و سلب آزادي است و جنبه تف.ت.ي.ش پيدا مي‌كند.

آقايان به هيچ عنوان نمي‌خواهند زير نفوذ كسي باشند. آنها نمي‌خواهند ذهن همسر خود را بخوانند يا سيگنال‌هاي ارسالي او را ترجمه كنند و دوست ندارند كسي هم اين كار را با آنها بكند. اگر مي‌خواهيد دل همسرتان را به دست بياوريد، اجازه دهيد خودش درباره مسائل با شما صحبت كند و او را به خاطر هر مشكلي سرزنش نكنيد. اگر شما شروع به ذهن‌خواني و پيش‌بيني كنيد ديگر چيزي براي گفتن باقي نمي‌ماند. هر كسي نياز به خلوت دارد، چه ذهني و چه فيزيكي. براي داشتن يك رابطه موفق به فضاهاي خصوصي هم احترام بگذاريد.

ملكه قلمرو خود باشيد

طاهره مي‌گويد: از مادرم ياد گرفته بودم كه زن نبايد هوش خود را نزد همسرش نشان دهد، مردان، زنان باهوش را زياد نمي‌پسندند. شنيده بودم كه بايد خود را وابسته به همسرمان نشان دهيم تا مرد بيشتر احساس قدرت كند و از زندگي با ما حس بهتري داشته باشد. حرف‌هايي از اين قبيل زياد شنيده بودم تا زماني كه ازدواج كردم. قبل از آن كلاس نقاشي مي‌رفتم و تابلو مي‌كشيدم. شاغل بودم و درآمد مستقلي داشتم و براي آينده‌ام سرمايه‌گذاري مي‌كردم. شخصيت محكمي داشتم و اجازه نمي‌دادم كسي به من زور بگويد، ضمن اين‌كه با قدرت حريم خود را حفظ مي‌كردم. اما بعد از ازدواج تغييرات زيادي كردم. كارم را كنار گذاشتم تا شوهرم ناراحت نشود كه من به او نياز ندارم. سرمايه‌گذاري را سپردم به او و خود را شكننده و وابسته نشان دادم. خيلي زود حس كردم شوهرم دارد از من سرد مي‌شود و يك‌بار گفت: دلم براي آن طاهره‌اي كه جسارت مي‌خواست با او همصحبت شوي تنگ شده است. انگار همه چيز را با ازدواج رها كرده‌اي. من عاشق آن طاهره بودم كه مي‌توانست ملكه زندگي خودش باشد و به دنبال رشد و بالندگي خودش بود.

وفاداري تا هميشه

مريم مي‌گويد: به نظر من راز موفقيت زناشويي در وفاداري است. او وفاداري را اين‌گونه تفسير مي‌كند: نه هنگام دعوا نه هنگام آشتي همسرت را با كس ديگري مقايسه نكني. نه براي شوخي و نه به طور جدي از جذابيت‌هاي خواستگاران و دوستان سابقت براي او نگويي و افسوس نخوري. نه در خواب و نه در بيداري رويا و حسرت كس ديگري را نداشته باشي و در تمام خانواده هيچ كس را به همسرت ترجيح ندهي، زيرا اين كار باعث مي‌شود براي رضايت شخص ثالث مشكلاتي را براي همسر خود پديد آوري. ممكن است ما والدين خود را بيشتر دوست داشته و محترم بشماريم، ولي وقتي ازدواج مي‌كنيم نفر اول زندگي ما بايد همسرمان باشد چه زن چه مرد اگر اين مسائل را رعايت كنند خوشبخت مي‌شوند.

وفاداري جزو بايدهاي زندگي مشترك است. درواقع يك مرد همسري را مي‌خواهد كه از صميم قلب به زندگي مشترك خود وفادار بماند. به اعتقاد خيلي‌ها تعهد به معناي وفاداري و اشتياق براي تلاش‌ حتي در شرايط سخت زندگي‌است.

خوش‌زباني

از كلمات فاخر استفاده كنيد. به جاي اين‌كه به همسرتان بگوييد فلاني !!! مي‌توانيد بگوييد عزيزم. جلوي ديگران حتما او را با پسوند آقا صدا كنيد.

مردان به شنيدن تعريف و تمجيد نياز دارند، بايد بدانند چه كارهاي خوبي انجام داده‌اند و آن‌قدر همسر خوبي هستند كه عشق و قدرداني همسرشان را از آن خود كرده‌اند.

منبع : جام جم آنلاین

تشکر شده توسط : 5 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید