شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

آمینوسنتز

1. با سلام
    من تا الان دوبار سقط به علت پارگی کیسه آب در هفته هفدهم داشتم.(هردو 16 هفته و 5 روز).بار اول که چون عفونت شدید داشتم دکتر و خودم معیار رو بر همین گذاشتیم. اما بار بعدی 3روز قبل از پارگی تست منفی عفونت رو به دکتر نشون داده بودم. و توی سونو سلامت کامل بچه رو تائید کرده بود. اما درد شدیدی در پهلوهام داشتم که دکتر گفت میتونه به خاطر فعالیت باشه(اما فعالیت سنگین اصلاً نداشتم). بعداز سقط جفت و بچه رو به طور کامل آزمایش دادن و گفتن هیچ چیز مبهمی وجود نداره. خون رسانی و خلاصه همه چیز تو آزمایش نرمال بوده. فقط بچه موقعی که بیرون اومد خیلی کبود بود برخلاف بار اول که رنگ طبیعی داشت. توی هر دو سونو هم بسته بودن کامل دهانه رحم و مرتب زدن قلب بچه بیان شده بود و هر دوبار با این که بچه تقریباً یک روز توی خشکی بود اصلاً لکه بینی هم نداشتم. الان دوران نقاهت رو میگذرونم و هنوز به دکتر مراجعه نکرده ام. تو اینترنت مطالبی که توجهم رو جلب کرده اینه که بیشتر آزمایش ها برای مسائل ژنتیکی تو این هفته (16-1Cool انجام میشه مثل آمینوسنتز و دیگه اینکه بین بچه، جفت، غشا و بند ناف تو این هفته تعامل هایی برای تولید یه ماده صورت میگیره که بچه باید اون رو توی مایع آمینوتیک مدام ببلعه و دفع کنه. با این اوصاف مشکل من میتونه ژنتیکی باشه یا به علت بی احتیاطی بوده؟ عمل آمینوسنتز برای من واجبه یا نه؟باید چیکار کنم؟
    میتونم امیدوار باشم که یه بارداری کامل داشته باشم؟ممنونم

2. با سلام شما دو سقط در سه ماهه دوم بارداری داشتید وعموما سقط هایی که در سه ماه دوم ایجاد شدند اغلب به خاطر نارسایی  سروِِِِیکس است ونارسایی سرویکس با اتساع بدون درد سرویکس در سه ماهه دوم مشخص می شود وباپرولاپس وبیرون زدن پرده های بر امده به درون واژن همراه است وپس از ان خروج جنین نارس روی می دهد این حالت اگر به درستی درمان نشود دربارداری های بعدی نیز تکرار می شود و متاسفانه زنانی که دچار سقط در سه ماهه دوم شده اند افتراق نارسایی حقیقی سرویکس را از سایر علل سقط در اواسط بارداری دشوار می سازد  وامنیو سنتز به منظور تشخیص بیماری های ژنتیکی عموما در حد فاصل هفته های 15-20 انجام می شود  وبه طور روتین به همه خانم هایی که قصد بارداری رو دارند توصیه می کنند  1-3 ماه قبل از بارداری و  یا حتی بیشتر از سه ماه  فولیک اسید مصرف کنند( برای جلوگیری از نقایص جنین ) .امیدوارم  بارداری بعدی رو بدون هیچ عارضه ای رو پشت سر بگذاری وبارداری موفق و شیرینی رو به اتمام برسونی.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید