شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

درد شکم هنگام پریود و تخمک گذاری و رابطه جنسی

1. با عرض سلام
    من مدتهاست که دارم سعی میکنم سوالاتمو ارسال کنم اما موفق نمیشدم خواهشا جواب بدین
    من دوتا سوال دارم یکیش در مورد خودمه و یکیش در مورد خانومم
    1- خانم من حول هوش تخمک گذاریش و نزدیک به پریودیش درد شدیدی در قسمت راست شکمش میگیره که نزیدک شدن به پریودی باعث تشدیدش میشه  تا جایی که شبا نمیذاره بخوابه تازه کلی هم مشکل در روابط جنسیمون ایجاد میکنه بهتر بگم کوفتمون میشه . درد وحشتناکی بعد از رابطه داره
    دکتر قبلا بهش گفته بود وقتی میخوای تخمک آزاد کنی یه هاله آهکی دور تخمکت رو میگیره و نمیذاره ازاد بشه
    خواهش میکنم کمکش کنید خیلی اذیت میشه ، لطفا هر اطلاعاتی دارید بهم بدید
    2-خود من هم خیلی دچار باد معده هستم نمیدونم علت چیه وقتی سعی میکنم خارج نکنم دلم قارو قور میکنه
    آیا مشکل خواصی دارم یا نه؟

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. Mahdihasemihash نوشته است: با عرض سلام
    من مدتهاست که دارم سعی میکنم سوالاتمو ارسال کنم اما موفق نمیشدم خواهشا جواب بدین
    من دوتا سوال دارم یکیش در مورد خودمه و یکیش در مورد خانومم
    1- خانم من حول هوش تخمک گذاریش و نزدیک به پریودیش درد شدیدی در قسمت راست شکمش میگیره که نزیدک شدن به پریودی باعث تشدیدش میشه  تا جایی که شبا نمیذاره بخوابه تازه کلی هم مشکل در روابط جنسیمون ایجاد میکنه بهتر بگم کوفتمون میشه . درد وحشتناکی بعد از رابطه داره
    دکتر قبلا بهش گفته بود وقتی میخوای تخمک آزاد کنی یه هاله آهکی دور تخمکت رو میگیره و نمیذاره ازاد بشه
    خواهش میکنم کمکش کنید خیلی اذیت میشه ، لطفا هر اطلاعاتی دارید بهم بدید
    2-خود من هم خیلی دچار باد معده هستم نمیدونم علت چیه وقتی سعی میکنم خارج نکنم دلم قارو قور میکنه
    آیا مشکل خواصی دارم یا نه؟

با سلام
    دوست عزیز درمورد همسرتون که توصیه میکنم به یک متخصص دیگه ای مراجعه کنند اما اغلب خانمها سندروم قاعدگی رو دارندحالا  یکی شدت درد رو بیشتر و یکی کمتر  داره! اما مطلب دیگه ای که بنظرم (تجربه شخصی خودمه)میتونه در شدت دردهاشون اثر داشته باشه میتونه این باشه که چون وقتی تحریک میشن هورمونهای جنسیشون فعال میشه لذا اثرات این ترشحات باعث میشه که بعضاً اعضایی از بدنشون اینطور واکنش نشون بده!در مورد آقایون و حتی خوده بنده هم گاهاً این قضیه اتفاق می افته!مثلاً سردردهای شدید و یا معده درد و یا پا درد و حتی بیضه درد هم به سراغمون میاد!در این مواقع استفاده از قرصهای مسکن میتونه به آرامششون کمک کنه! اما بهترین توصیه همون مراجعه به متخصصینه!و اما در مورد خودتون هم باید بگم بنا به تجربه میتونه از مصرف کردن مواد نفاخ هم نشات بگیره!بطور مثال استفاده بیش از اندازه میوه ها مخصوصاً با پوست! و یا حبوبات که بسیار نفاخ هستند! و یاپر خوری مضاعف!! در هرحال کمی به خوردو خوراکتون دقت کنید انشالله معضل حل میشه
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 6 کاربر
  3. با سلام خدمت مدیر سایت و کاربران مجرب سایت
    یک سوالی داشتم خواستم مطرح کنم که هر جا رفتم ایجاد پست جدید نشد که نشد
    راستش یه جریانی رو شنیدم که منو حسابی نگران کرده اینه که بعضی ها میگن رابطه ی مقعدی باعث زشت شدن قیافه ی زن میشه اگر هم آب منی رو داخل مقعد بریزی و بعدش نتونی هر روز زنتو ارضا کنی زن به طرف دیگران جلب میشه و به شوهرش خیانت میکنه
    آیا این ها درسته؟اگه میشه کمی درباره اش توضیح بدین؟

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. gtx123 نوشته است: با سلام خدمت مدیر سایت و کاربران مجرب سایت
    یک سوالی داشتم خواستم مطرح کنم که هر جا رفتم ایجاد پست جدید نشد که نشد
    راستش یه جریانی رو شنیدم که منو حسابی نگران کرده اینه که بعضی ها میگن رابطه ی مقعدی باعث زشت شدن قیافه ی زن میشه اگر هم آب منی رو داخل مقعد بریزی و بعدش نتونی هر روز زنتو ارضا کنی زن به طرف دیگران جلب میشه و به شوهرش خیانت میکنه
    آیا این ها درسته؟اگه میشه کمی درباره اش توضیح بدین؟

دوست عزیزم
    راجع به دلایل نفی شدن رابطه مقعدی، و عوارضش بارها در سایت مطالب مفیدی عنوان شده
    حرفتون خیلی جالب بود... رابطه ی مقعدی باعث زشت شدن قیافه ی زن می شه..
    کی گفته این حرف رو؟
    اصلا چه ربطی داره آخه؟
    می دونستین که یک سوم خانم هایی که اطرافتون می بینید رابطعه ی مقعدی دارن؟ آیا همه ی خانم های اطراف شما زشتن؟ یا اول قشنگ بودن ولی بعد که با یکی رابطه برقرار کردن شما شاهد زشت شدنشون به مرور زمان بودین؟
    اگه حرف شما صحت داشته باشه باید تعداد خانم های زشت جامعه مون روز به روز افزایش پیدا کنه!!!
    دوست من
    این حرف اصلا اصلا اصلا جنبه ی علمی نداره و یه باور عوامانه ی مسخره است

هر فردی، اگه توی رابطه ی جنسی اش موفق نباشه، توی زندگی مشترکش به مشکل بر می خوره
    امیدوارم همگی قبول داشته باشیم که 90 درصد زندگی مشترک به رابطه ی جنسی خوب و عالی بر می گرده
    و امیدوارم همگی قبول داشته باشیم که درصد بسیاری از مشکلات خانوادگی، اختلافهای منتهی شده به دادگاه های خانواده، و طلاق ها، به خاطر عدم وجود یه رابطه جنسی ایده آل هست
    چون طرفین، هم زن و هم مرد، انتظار دارن توی زندگی مشترکشون یه رابطه ی خوب داشته باشن که روح و جسمشون رو ارضا کنه.
    وقتی یه رابطه ی جنسی با تمام احساسات پاک و عاشقانه توام بشه، براش زمان مناسب و محل مناسب در نظر گرفته بشه، هرگز تکراری نشه و همیشه با تغییرات مهیج و محرک همراه باشه، و بعد از تموم شدنش شادی رو درون وجود طرفین پایدار نگه داره به طوری که تا ساعت ها و حتی تا فردای اون روز حس و حال خیلی خوبی داشته باشن، و وقتی که بعد از رابطه جنسی، طرفین از همدیگه به خاطر خوب بودن رابطه و لذتی که به همدیگه دادن از هم تشکر کنن.....وقتی اینا رعایت بشه دیگه هیچ کدوم از طرفین اون رابطه، هیچ کمبودی رو در مسائل جنسی حس نخواهند کرد
    کافیه که یه نفر (چه زن و چه مرد) رابطه ی موفقی نداشته باشه، زیر پاش کمی شل بشه، دورش چیزهای محرک و رنگ و لعاب دار بیشتری ببینه (به غیر از همسر و پارتنر خودش) ، و یه کمی هم از نظر اعتقادی و معرفتی ضعیف باشه، اون وقت ممکنه که دست به هر خیانتی بزنه
    ما آدمها، اگه واقعا زندگی مون، و البته رابطه ی جنسی مون با شریک جنسی مون برامون اهمیت داره، باید نیازهای همدیگرو بشناسیم، راجع بهشون با هم حرف بزنیم، خواسته ها و نیازهای جنسی مون رو برای هم بی هیچ خجالت و کم و کاستی بیان کنیم، و برای همدیگه وقت بذاریم... اینجوری همیشه و همیشه، یه رابطه ی جنسی فوق العاده خواهیم داشت که با گذشت زمان، برای تمامی سالهای زندگی مون، هنوز به همون تازگی و جذابیت روز اول خواهد بود

تشکر شده توسط : 7 کاربر
  5. هاله جان کاملترین جواب رو به شما دادن
    و من اضافه میکنم این که میگن رابطه مقعدی باعث میشه نشه زن رو ارضا کرد و اون ممکنه خیانت کنه به این خاطر هست که میگن اون طور که زن از واژن ارضا میشه از مقعد نمیشه و یه جوری این احساس به زن دست میده که انگار وسیله ایه برای تخلیه انرژی جنسی مرد و این باعث سرد شدن زن نسبت به رابطه جنسی و در نهایت ارضا نشدن اون در اینده میشه...
    این نظر کاملآ به احساس و روان مربوط میشه و پایه علمی نداره.
    مردی که طرز برقراری رابطه رو بلد باشه طوری رفتار میکنه که همسرش در هر پوزیشنی بهترین لذت رو ببره..
    خیلی از خانمها از طریق واژن ارضا نمیشن و خیلی از خانمها هم هستند که طی رابطه مقعدی به ارگاسم می رسند..

تشکر شده توسط : 4 کاربر
  6. اینکه با رابطه مقعدی زن زشت میشه و یا با ریختن منی در مقعد زن خیانت پیشه میشه یک باور عامیانه و کاملا غلطه که خیلی هم رایجه اما رابطه مقعدی هزار تا ضرر داره (بخصوص برای زن) که کاملا هم علمی هستن که ما باید به اونا توجه کنیم لازم نیست که این ضررارو توضیح بدم چون تو سایت پره.
    من یه نظری دارم که شاید خیلی ها با خوندنش بخندن ولی من بهش ایمان دارم نظرم اینه : زن با داشتن رابطه مقعدی ظاهرش زشت نمیشه بلکه روحش زشت میشه باطنش زشت میشه و البته مردی هم که زن رو وادار به رابطه مقعدی میکنه روحش و باطنش از زنی که رابطه مقعدی داره زشت تره .

تشکر شده توسط : 5 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید