1- آیا با انگشت کردن در واژن امکان انتقال ایدز وجود دارد؟
2-آیا ویروس HIV از طریق جذب پوست انگشت دست و ناخن منتقل می شود؟
2-آیا ویروس HIV از طریق جذب پوست انگشت دست و ناخن منتقل می شود؟
3-آیا با آب کشیدن دست ویروس HIV پاک می شود؟
farhad91 نوشته است: 1- آیا با انگشت کردن در واژن امکان انتقال ایدز وجود دارد؟
2-آیا ویروس HIV از طریق جذب پوست انگشت دست و ناخن منتقل می شود؟3-آیا با آب کشیدن دست ویروس HIV پاک می شود؟
mehrdad_89 نوشته است: ببخشید اینجا پست میزارم ، جای دیگه ای نمیتونستم
سلام
من یک هفته تایلند بودم و 4 بار تماس جنسی داشتم که 3 بار اول کاملا محافظ شده بود، دفعه چهارم هم محافظ شده بود ولی بعد از مدتی به علت از نعوذ خارج شدن آلت ، کاندوم خارج شد و من تا 2-3 دقیقه متوجه نشدم
و بعد از اینکه فهمیدم که کاندومخارج شده ملی بهم ریختم ....
از اون شخص کارت بهداشت خواستم که بهم آزمایش ایدز مربوط به 4 ماه پیش رو نشون داد که منفی بود و میگفت که هر 4 ماه یک بار آزمایش میدیم..( راست یا دروغش رو نمیدونم)
از اون روز ، 10 روز میگذره
علایم بالینی من در این چند روز:
1- صبح روز قبلش گلودرد داشتم که با خوردن چایی خوب شد
2- روز بعدش لرز داشتم و بی حوصله بودم ( خیلی هم عصبی بودم )
3- تا 2 روز پیش کمی گلودرد و احساس تب اشتم ( ولی تب سنج دیجیتالی نرمال نشون میداد)
4- دیروز از شدت اضطراب و عصبی بودن رفتم آزمایش هپاتیت ب و سی و اچ آی وی آنتی بادی دادم ( میدونم زود بوده ولی خیلی اعصابم بهم ریخته بود و میخواستم لااقل بودنم که تا قبلش سالم بودم )
5- چون میدونستم یکی از علایمش برفک دهان ِ ، روز بعدش دیدم زبونم سفید شده ( به چز وسطش) حالا نمیدونم قبلش چجوری بوده ...... البته سیگار میکشیدم و الان 5 روزه که نمیکشم و آدامس نیکوتین دار مصرف میکنم .
6- دوستم که همراه من بود تقریبا از ابتدا سرماخوردگی داشت( ممکنه از اون گرفته باشم ) همچنین زیاد عرقی جلوی کولر رفته بودم.....
آیا آزمایشی هست که زودتر از 3 ماه و 6 ماهی که برای آنتی بادی میگن نتیجه رو معلوم کنه؟
شنیدم که احتمال انتقال ایدز در رابطه جنسی محافظت نشده خیلی کمه ( مخصوصا از زن به مرد )
نمیدونم... در کل خیلی بهم ریختم......خیلی عصبی شدم.......
کمکم کنید.....
mehrdad_89 نوشته است: ببخشید اینجا پست میزارم ، جای دیگه ای نمیتونستم
سلام
من یک هفته تایلند بودم و 4 بار تماس جنسی داشتم که 3 بار اول کاملا محافظ شده بود، دفعه چهارم هم محافظ شده بود ولی بعد از مدتی به علت از نعوذ خارج شدن آلت ، کاندوم خارج شد و من تا 2-3 دقیقه متوجه نشدم
و بعد از اینکه فهمیدم که کاندومخارج شده ملی بهم ریختم ....
از اون شخص کارت بهداشت خواستم که بهم آزمایش ایدز مربوط به 4 ماه پیش رو نشون داد که منفی بود و میگفت که هر 4 ماه یک بار آزمایش میدیم..( راست یا دروغش رو نمیدونم)
از اون روز ، 10 روز میگذره
علایم بالینی من در این چند روز:
1- صبح روز قبلش گلودرد داشتم که با خوردن چایی خوب شد
2- روز بعدش لرز داشتم و بی حوصله بودم ( خیلی هم عصبی بودم )
3- تا 2 روز پیش کمی گلودرد و احساس تب اشتم ( ولی تب سنج دیجیتالی نرمال نشون میداد)
4- دیروز از شدت اضطراب و عصبی بودن رفتم آزمایش هپاتیت ب و سی و اچ آی وی آنتی بادی دادم ( میدونم زود بوده ولی خیلی اعصابم بهم ریخته بود و میخواستم لااقل بودنم که تا قبلش سالم بودم )
5- چون میدونستم یکی از علایمش برفک دهان ِ ، روز بعدش دیدم زبونم سفید شده ( به چز وسطش) حالا نمیدونم قبلش چجوری بوده ...... البته سیگار میکشیدم و الان 5 روزه که نمیکشم و آدامس نیکوتین دار مصرف میکنم .
6- دوستم که همراه من بود تقریبا از ابتدا سرماخوردگی داشت( ممکنه از اون گرفته باشم ) همچنین زیاد عرقی جلوی کولر رفته بودم.....
آیا آزمایشی هست که زودتر از 3 ماه و 6 ماهی که برای آنتی بادی میگن نتیجه رو معلوم کنه؟
شنیدم که احتمال انتقال ایدز در رابطه جنسی محافظت نشده خیلی کمه ( مخصوصا از زن به مرد )
نمیدونم... در کل خیلی بهم ریختم......خیلی عصبی شدم.......
کمکم کنید.....
mehrdad_89 نوشته است: ممنون دوستان ، تا حدی خیالم راحت شد...
حالا باز هم آزمایش میدم.....
دیروز با گذشت 11 روز جواب p24 منفی بود
حالا میخوام بعد از یه ماه هم یه p24+ آنتی بادی بدم و بعد از دو ماه آنتی بادی ، بعد از 3 ماه دوباره آنتی بادی و بعد از 6 ماه دوباره انتی بادی تا خیالم کامل راحت بشه.....
این اتفاق باعث شد تا قدر چیزایی رو که دارم رو بدونم و ناشکر نباشم....
دعا کنید برام
mehrdad_89 نوشته است: ممنون از همه دوستان عزیز...
یکم روحیه ام بهتر شده.... ولی هنوزهم ته دلم شور میزنه....
چند روز پیش که این سایت رو خوندم و کمی تو تاپیکاش چرخیدم بدجوری ریختم بهم
2 تا سوال دیگه داشتم:
هپاتیت بعد از چند روز خودش رو تو آزمایش نشون میده؟
من واکسن هپاتیت ها رو مطمدن نیستم زدم یا نه ، اگه زده باشم و دوباره بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
melika_eee نوشته است: من قبل از عید یه پست تو قسمت احتمال حاملگی هم گذاشتم.
راستش من یه ارتباط سطحی با دوستم داشتم که حتی آلتامونم با هم تماسی نداشت. ایشون قبل از من ارضا شد. بعدش خواست منو با دست ارضا کنه. با توجه به اینکه باکره هم هستم نذاشتم دستشون داخل بشه اما قسمت های لبه بیرونی، درونی و کلیتوریس منو با دستش ماساژ داد.
متاسفانه آخر کار چون زودتر از من ارضا شده بود، یادش نمی اومد که دستش اسپرمی بوده و منو ماساژ داده یا نه!!!!
که البته قبل از اینکه به آلت منم بزنه حدود یکی 2 دقیقه از روی شرت منون تحریک کرد.
حالا گویا این آقا تو گذشته دوستای زیادی داشته و تعدد رابطه جنسیش زیاد بوده.
الآن چند شبه خواب ندارم. همش به خودم می گم که اگه زیر ناخنش یه کم هم منی بوده باشه و اگه آلوده هم باشه و به آلت من زده باشه من ایدز نگیرم؟؟؟
بعد از اونم یه سرماهوردگی داشتم که بینیم گرفته شده بود. آبریزشم داشتم اما درد عضلاتی و گلو درد نداشتم. این منو بیشتر نگران کرده!!! به خدا خیلی پشیمونم
تو رو خدا کمکم کنینننننن. خیلی نگرانم
ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|