شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

دیر شدن پریود و ناراحتی عصبی

1. خدمت دوستان عزیزم

تقریبا 2-3 سالی هست که پریود منظمی دارم. هر ماه در ابتدای ماه و طی یک دوره ی 6 روزه.
    ابتدای بهمن ماه، پریود شدم و بعد از 6 روز هم تمام شد.
    اسفند ماه پریود نشدم و تا الان هنوز که خبری نشده.
    خیلی خیلی تحت فشارهای عصبی فراوانی بودم تو این دو ماه اخیر.
    وقتی بعد از 3 روز پریود نشدم، به پزشک مراجعه کردم. آزمایش خون دادم و بعد از منتفی بودن نتیجه ی بارداری، با تزریق دو تا آمپول پروژسترون، دکترم گفت که ظرف یک هفته مسلما پریود می شی.
    اما الان 10 روز گذشته و هنوز خبری نیست.
    من باید چی کار کنم؟
    چه آزمایشی بدم؟
    استرس زیادی دارم و خیلی درگیری فکریم این اواخر زیاد شده، به پریود نشدنم هم زیاد فکر می کنم!
    آیا واقعا جنبه ی عصبی در این مساله نقش داره؟ یعنی ممکنه من اصلا توی اسفند ماه پریود نشم؟

سابقه ی ناراحتی قلبی در خانواده ی ما اصلا وجود نداشته تا حالا. منظورم از دیدگاه و جنبه ی ارثی هست.
    فقط خواهر بزرگم در مواقع عصبی، درد و تپش قلب داره و تحت درمان هست. و البته پسر 9 سالش هم همینطوره.
    الان، من، توی این دو ماهی که درگیر ناراحتی ها و فشارهای عصبی بودم، درد در قفسه ی سینه ام رو به شدت احساس کردم. دردی که شبها مانع از خواب راحتم شده. قسمت چپ قفسه ی سینه ام خیلی تیر می کشه و احساس می کنم قلبم داره از بیرون می تپه و نه از درون! حتی شبها به راحتی نمی تونم نفس بکشم و گاهی در بسترم می نشینم تا نفسم جا بیاد و بعد مجددا دراز می کشم. چند باری توی این روزهای پر تنش، از دیازپام برای خوابم استفاده کردم اما اصلا از نتیجه اش رضایت نداشتم. چون هنوز بی خوابی و کم خوابی بدی دارم.

از حضور محترم همگی، در خواست دارم با نظرات و راهنمایی هاشون، من رو مطلع کنند که چه کاری باید انجام بدم برای این دو تا مساله ای که درگیرش هستم.
    سپاسگذارم.

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  2. سلام
    نقش مشکلات عصبی بر نظم پریود خانم ها اونقدر زیاده که گاهی خانوم 1 ماه کامل پریوده و گاهی هم تا چند ماه اصلا پریود نمیشه. پس شک نکنید که مشکلات عصبیتون حداقل یکی از دلایل اصلی این قضیه ست. میتونم توصیه کنم از دم کرده بابونه و گل گاو زبان به صورت یک شب در میان استفاده کنید. میتونه اثربخش باشه. ممکن هم هست نباشه!!! (چون از گفته هاتون این طور برداشت میشه که این فشارهای عصبی همچنان ادامه داره)

خب همونطور که خودتون هم گفتید درد قفسه سینه زمانی به سراغتون میاد که تحت فشار عصبی هستید. اگه اشتباه نکنم مشکل معده هم داشتید (در پست های قبلی ذکر کردید). به دلیل نزدیک بودن معده به قلب گاهی اوقات دردشون باهم اشتباه گرفته میشه. در هر حال توصیه من این هست که اولا آرامش رو به زندگیتون برگردونید ، ثانیا حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید تا مشکلتون ریشه یابی بشه و حل بشه. انقدر ساده از کنار سلامتیتون رد نشید.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم. به امید شادکامی و سلامتی...

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 5 کاربر ديگر
  3. haale نوشته است: خدمت دوستان عزیزم

تقریبا 2-3 سالی هست که پریود منظمی دارم. هر ماه در ابتدای ماه و طی یک دوره ی 6 روزه.
    ابتدای بهمن ماه، پریود شدم و بعد از 6 روز هم تمام شد.
    اسفند ماه پریود نشدم و تا الان هنوز که خبری نشده.
    خیلی خیلی تحت فشارهای عصبی فراوانی بودم تو این دو ماه اخیر.
    وقتی بعد از 3 روز پریود نشدم، به پزشک مراجعه کردم. آزمایش خون دادم و بعد از منتفی بودن نتیجه ی بارداری، با تزریق دو تا آمپول پروژسترون، دکترم گفت که ظرف یک هفته مسلما پریود می شی.
    اما الان 10 روز گذشته و هنوز خبری نیست.
    من باید چی کار کنم؟
    چه آزمایشی بدم؟
    استرس زیادی دارم و خیلی درگیری فکریم این اواخر زیاد شده، به پریود نشدنم هم زیاد فکر می کنم!
    آیا واقعا جنبه ی عصبی در این مساله نقش داره؟ یعنی ممکنه من اصلا توی اسفند ماه پریود نشم؟

سابقه ی ناراحتی قلبی در خانواده ی ما اصلا وجود نداشته تا حالا. منظورم از دیدگاه و جنبه ی ارثی هست.
    فقط خواهر بزرگم در مواقع عصبی، درد و تپش قلب داره و تحت درمان هست. و البته پسر 9 سالش هم همینطوره.
    الان، من، توی این دو ماهی که درگیر ناراحتی ها و فشارهای عصبی بودم، درد در قفسه ی سینه ام رو به شدت احساس کردم. دردی که شبها مانع از خواب راحتم شده. قسمت چپ قفسه ی سینه ام خیلی تیر می کشه و احساس می کنم قلبم داره از بیرون می تپه و نه از درون! حتی شبها به راحتی نمی تونم نفس بکشم و گاهی در بسترم می نشینم تا نفسم جا بیاد و بعد مجددا دراز می کشم. چند باری توی این روزهای پر تنش، از دیازپام برای خوابم استفاده کردم اما اصلا از نتیجه اش رضایت نداشتم. چون هنوز بی خوابی و کم خوابی بدی دارم.

از حضور محترم همگی، در خواست دارم با نظرات و راهنمایی هاشون، من رو مطلع کنند که چه کاری باید انجام بدم برای این دو تا مساله ای که درگیرش هستم.
    سپاسگذارم.

سلام دوست عزیز
    باید خدمتتون بگم مشکل شما در خانمها شایعه اما نحوه برخورد خودتون اونرو داره تشدید میکنه.کمی به بدنتون استراحت بدید تا بدن بتونه عملکرد طبیعی داشته باشه و اگر تا دوره بعدی پریود نشدید باز به پزشک مراجعه کنید چون من هم عدم پریود در 2 دوره رو به علت استرس تجربه کردم حتی ممکن فقط کمی لکه بینی پیش بیاد
    اما در مورد وضعیت جسمانیتون بایدبگم کنترل استرس و آرام سازی بخشی از کاره اما علائم شما دیگه خیلی زیاد شده حتما به متخصص مراجعه کنید.بدونید دیازپام به جهت ورود به خواب و تاقسمتی حفظ اون تجویز میشه اما قرار نیست معجزه بکنه تنها داروی دیگه ای که  برای ورود بخواب زودتر اثر میکنه زولپیمه که معمولا تا 15 دقیق فرد بخواب فرو میره.
    اما حتما مراجعه به متخصص ومشاور رو در برنامه کاریتون قرار بدید
    پیروز باشید

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. واقعا دیگه نمی دونستم مشکلمو کجا عنوان کنم.
    من االان 2 ماهه پریود نشدم.آزمایش خون هم منفی بود.آمپول هم 20 روزه زدم ولی بازم نشدم.
    دکتر برام چند تا آزمایش نوشته رفتم آزمایش بدم گفتن حداقل باید 2 ساعت از بیدار شدنت از خواب بگذره.علتش چیه که باید صبح زود بیدار شم؟
    در ضمن با اینکه قبلا سابقه کیست داشتم ولی اینبار سونوگرافی نشون داد کیست ندارم.
    البته یه مشکل روحی تو ایام عید برام پیش اومد ولی مشکل اینجاست که من باید 23 اسفند پریود می شدم.
    3 دوره بود که پریودم حدود یه هفته تاخیر می یفتاد تا اینکه دیگه نشدم.

5. af1390

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    همياري با سايت 1 بار
    سلام دوست گرامی
    من هم تقریبا همین مشکلاتی رو که مطرح کردین دارم.
    فقط می تونم در این رابطه کمکتون کنم که برای مطمئن شدن از اینکه کیست دارین یا نه اگر متاهل هستید سونوگرافی داخلی انجام بدید. چون من هم از دوران دبیرستان کیست داشتم ولی یک سالی می شد که هرچی سونو می رفتم می گفتن کیست ندارم و واقعا گیج شده بودم که علت نامنظمی پریودم چیه ولی بعد از سونو داخلی متوجه شدم که کیست دارم و دلیل نامنظمی پریودها هم همین بوده

6. با سلام .

یه سوال داشتم فکر کنم این جا بشه بپرسم . من پریود هام خیلی منظم نیست . مثلا با تاخیر های 5 روزه یا 4 هست . به نظرتون باید برم سونو داخلی بدم ؟

با تشکر .

7. skyzare نوشته است: با سلام .

یه سوال داشتم فکر کنم این جا بشه بپرسم . من پریود هام خیلی منظم نیست . مثلا با تاخیر های 5 روزه یا 4 هست . به نظرتون باید برم سونو داخلی بدم ؟

با تشکر .

سلام
    اگه مشکل دیگه ای از قبیل دیسمنوره (قاعدگی دردناک) یا ترشحات غیر عادی (از نظر مقدار ، بو  و رنگ) دارید حتما به متخصص زنان مراجعه کنید تا مشکل ریشه یابی و درمان بشه.

8. سلام وخسته نباشيد 3سال ازدواج كردم ومتاسفانه بار دار نميشم 1سال تلاش ميكنم ولي تا حالا اتفاقي نيوفتاده اقداماتي هم كردم مشكل چيهؤ

9. asmanoo نوشته است: سلام وخسته نباشيد 3سال ازدواج كردم ومتاسفانه بار دار نميشم 1سال تلاش ميكنم ولي تا حالا اتفاقي نيوفتاده اقداماتي هم كردم مشكل چيهؤ

سلام
    دوست عزیز ما غیب گو نیستیم که بگیم مشکل شما چیه. بهترین راه برای شما اینه که به متخصص زنان مراجعه کنید تا بررسی بشه وضعیتتون. ممکنه مشکلتون در زمان و پوزیشن نزدیکی باشه و یا نه مشکل پزشکی داشته باشید (چه شما چه همسرتون) .
    در هر حال باید بررسی بشه.

10. سلام  دوستان
    من بالاخره بعد دو ماه پریود شدم
    سوالم اینه که بهترین زمان برای آزمایش هورمون چه موقعست؟.تو دوران پریود هم می تونم آزمایش بدم؟یا منتظر بمونم بعد از پاک شدن آزمایش بدم؟

11. asmanoo نوشته است: سلام وخسته نباشيد 3سال ازدواج كردم ومتاسفانه بار دار نميشم 1سال تلاش ميكنم ولي تا حالا اتفاقي نيوفتاده اقداماتي هم كردم مشكل چيهؤ

دوست عزیز
    شما توضیح ندادید که توی این مدت به پزشک مراجعه کردید یا نه اما بهترین راه اینه و از مصرف هرگونه دارو های خانگی و گیاهی به شدت پرهیز کنید
    اما کلا پزشکان ناباروري را اين طور تعريف كرده اند: ناتواني يك زوج در باردار شدن پس از يك سال رابطه جنسي بدون جلوگيري از بارداري.
    علل ناباروري مي تواند مربوط به زن يا مرد يا هر دو باشد. حدود 40% از مشكلات ناباروري مربوط به مردان، 40% مربوط به زنان و حدود10% مربوط به هر دو است. در حدود 10% از زوج ها نيز عامل ناباروري مشخص نيست. به عبارت ديگر در اين زوج ها هر دو نفر با توجه به انجام آزمايش هاي موجود مشكلي ندارند ولي به علل نامشخصي بچه دار نمي شوند.
    علل ناباروري در زنان:
    1) اختلال در تخمك گذاري
    2) اختلال در لوله هاي رحمي
    3) آندومتريوز
    4)‌اختلال درگردن رحم يا رحم
    5)‌ مشكلات دستگاه ايمني بدن

علل ناباروري  در مردان:

1)اختلالات مربوط به اسپرم
    مانند تعداد کم اسپرم-عدم بلوغ اسپرم-شکل غیر طبیعی اسپرم-عدم توانایی حرکت مناسب اسپرم
    2)‌ ناهنجاري هاي مربوط به ساختمان بدن
    3)واریکوسل
    4)‌ عوامل ديگر
    عوامل ديگري نظير ناتواني جنسي و يا انزال زودرس نيز مي تواند عامل ناباروري  در مردان باشد.

در پایان هم باید اشاره کنم که با توجه به پیشرفت روزافزون علم پزشکی بیشتر مشکلات ناباروری قابل درمان هستش و جای نگرانی نیست
    ایشالا که هر چه زودتر به خواستتون می رسید

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  12. reyhan70 نوشته است:
    reyhan70 نوشته است: سلام  دوستان
    من بالاخره بعد دو ماه پریود شدم
    سوالم اینه که بهترین زمان برای آزمایش هورمون چه موقعست؟.تو دوران پریود هم می تونم آزمایش بدم؟یا منتظر بمونم بعد از پاک شدن آزمایش بدم؟

لطفا به این سوالم جواب بدید

دوست عزیز
    شما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید و ایشون اگه لازم باشه بهتون میگه که کی باید آز خون بدید

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید