با سلام.من پسری 18 ساله هستم که هر روز با آلت تناسلیم روزی 20 با ر ور میرم و به محض اینکه میخوام انزال بشم عملمو متوقف میکنم تا منی ازام خارج نشه.صورتم هم خیلی لاغره میخواستم بدونم این عمل من باعث شده که صورتم به شدت لاغر باشه یا خیر؟
secretane نوشته است: با سلام.من پسری 18 ساله هستم که هر روز با آلت تناسلیم روزی 20 با ر ور میرم و به محض اینکه میخوام انزال بشم عملمو متوقف میکنم تا منی ازام خارج نشه.صورتم هم خیلی لاغره میخواستم بدونم این عمل من باعث شده که صورتم به شدت لاغر باشه یا خیر؟
secretane نوشته است: با سلام.من پسری 18 ساله هستم که هر روز با آلت تناسلیم روزی 20 با ر ور میرم و به محض اینکه میخوام انزال بشم عملمو متوقف میکنم تا منی ازام خارج نشه.صورتم هم خیلی لاغره میخواستم بدونم این عمل من باعث شده که صورتم به شدت لاغر باشه یا خیر؟
qaher نوشته است: سلام دوستان
مشکل من هم شبیه دوستمون هستش با این تفاوت که من از چند سال پیش که خود ارزایی ممی کردم تا کنون روی آلاتم می خابم و یا اون رو بین پاهام قرار میدم و می مالم یا اگر با نامزدم ارتباطی برقرار می کنم از خروج مایع منی جلو گیری می کنم و این طور برام لذت بخش تره. این می تونه مشکل آفرین باشه؟
با سپاس
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|