بعد از مدتها، با سلام
فکر می کنم تا حالا پست خاصی راجع به این مسائل نداشتیم ولی بارهای خیلی زیادی در لابه لای حرفهای بیشتر کاربرا، توی پست های مختلف، به این چیزا اشاره هایی شده
من چیزایی رو که می دونم می گم، امیدوارم که بازتاب مثبتی داشته باشه، و منتظر نظرات دیگه هم می مونیم
از اول شروع می کنم: همه ی خانم ها طی یه فرآیند همیشگی و معین ارضا نمی شن و به ارگاسم نمی رسن. این سیستم توی خانم ها هیچ تشابهی به آقایون نداره. آقایون حتما باید به انزال برسن تا ارضا بشن و تموم! اما خانم ها در انواع و اقسام مدل ها و روش ها به این ارضا شدن و تموم شدن رابطه می رسن. بعضی ها حتما باید دخول کامل رو تجربه کنن، یعنی تا آلت پارتنرشون به طور کامل وارد واژنشون نشه هیچ لذت کاملی رو کسب نمی کنن و رابطه شون بی نتیجه می مونه. بعضی ها با لمس و مالش و تحریک کلیتورسه که به ارضا شدن می رسن. یعنی نه اینکه بدون دخول باشه رابطه شون! نه! بلکه اونا بازی با کلیتوریس رو بیشتر می پسندن و این بیشتر ارضاشون می کنه که این امر بیشتر بیشتر بیشتر توی خانم هایی دیده می شه که خود ارضایی داشتن یا دارن، چون انقدر با تحریک کلیتوریسشون به اوج لذت رسیدن همون کار واسشون شده یه روند تعیین شده ی ذهنی، که دیگه ذهن و روح عادت کرده به اینکه این روند شکل بگیره تا اونام زنگ ارضا شدنو بزنن! بعضی ها هم هستن که به شیوه های مختلف دیگه ارضا می شن. یکی با رابطه ی مقعدی ارضا می شه (اصلا کاری به نوع رابطه ی مقعدی و نفی شدنش از طرف جمع کثیری از کاربرای سایت ندارم!! ) ، یکی هم با همون لمس و تحریک اندام های جنسیش، خوردن و لیسیده شدن بدنش به ارضا شدن می رسه. اینا تو همه یکسان نیست و هرکسی باید بنا به روابط جنسی که داره، خودشو بدنشو کشف کنه تا بفهمه چه جوری به ارضا شدن می رسه از روابطش نهایت لذت رو ببره
خب؛ این از این
فکر می کنم، بدن خانم ها همیشه ی همیشه نمی تونه آمادگی رابطه ی جنسی رو داشته باشه. هیچ دلیل مستند و علمی برای این حرفم ندارم. اینو از خودم و بدنم و البته آدمهایی که می شناختمشون و از مسائلشون باخبر بودم می گم. واسه همین آمادگی نداشتن همیشگیه که بعضی وقتا از روابطمون لذت نمی بریم.
خود من یه وقتایی با اینکه همیشه داغ بودم و میل به رابطه رو داشتم، ولی چون (حس می کنم) آماده نبودم یا به دلایل مثلا عصبی یا هر چیز دیگه تمرکزم توی رابطه ی جنسی نبود، ازش هیچ لذتی نمی بردم حتی دست زدن به بدنم و لمس و تحریک ها برام ناخوشایند بود و حتی گاهی اشکم هم در میومد. نمی دونم دلیل اصلی اش چی می تونه باشه. شاید مسائل هورمونی و
زمان تخمک گذاری و اینا! شایدم فکر مشغول و گرفتاری های عصبی و سردرگمی های همیشگی! شاید آماده نشدن برای رابطه! شاید عجله کردن پارتنر برای شروع و پایان یه رابطه! شاید مناسب نبودن مکان و زمان انجام رابطه و اینکه توی اون فضا آرامش جنسی وجود نداره. نمی دونم کدوم یک از اینا می تونه دلیل پر رنگ تری باشه، ولی به طور یقین یکی از اینا یا چند تاش با هم می تونه یه نارضایتی بزرگ رو ار روابط جنسی سبب بشه و هیچ لذتی رو برای خانم فراهم نکنه، و این نارضایتی به آقایون هم منتقل بشه
بارها گفته شده، باید یه محیط مناسب برای رابطه فراهم بشه. نه همیشه توی رختخواب و زیر پتو! نه همیشه یه جای ثابت و مشخص و تکراری. تنوع مکان و زمان رابطه می تونه کمک بسیار بزرگی به بهبود احساسات جنسی بکنه. حتی تنوع یه صدای آرامش بخش و زیبا! همیشه که نباید فقط صدای دو نفر باشه که توی فضا بپیچه! می تونیم با یه موزیک دوست داشتنی و ملایم به فضا رنگ بدیم. تنوع دادن توی لباسها، مخصوصا لباس زیر هر دو طرف می تونه یه تاثیر وصف نشدنی رو توی حس جنسی شون بزاره. روند تکراری هر دفعه ی شروع رابطه رو تغییر بدین. همیشه چه جوری شروع می شه؟ کی پیشقدم می شه؟ وقتی می خواین شروع کنین معمولا از چه کاری شروع می کنین؟ معمولا چه حرفی رو اولش می زنین؟ معمولا از کدوم اندامها شروع می کنین؟ همه ی اینا رو تغییر بدین. همیشه که نباید یکی از طرفین فاعل باشه اون یکی مفعول! همیشه که نباید یه روند تکراری و سنتی طی بشه! به جنس رابطه رنگ جدیدی بدین! نیازی نیست توی فیلم های پورن دنبال این تنوع جدید باشین! به احساس و نیاز خودتون و طرف مقابلتون که یه کم نزدیک بشین کم کم همه چی دستتون میاد. تا طرف مقابلتون خودش این حس رو بهتون نداده و خودش تمایلی نشون نداده سراغ آلت تناسلی اش نرین. خیلی ها رو شنیدم که رابطه ی جنسی رو خوابیدن و ک*ر*د*ن و بلند شدن و رفتن می دونن (ببخشید به خاطر گفتاری که داشتم) اینو توی خیلی از جوون ها هم متوجهش شدم! نباید اینطوری باشه. رابطه ی جنسی قرار نیست که همه اش توی آلت تناسلی طرفین خلاصه بشه. حس و نیاز جنسی فرد رو می شه در نقطه نقطه ی بدنش جستجو کرد و بعد وقتی تمایل و آمادگیشو دیدین برین سراغ در آوردن لباس زیرش و کار با آلت تناسلی اش.
باید به دیدگاه هامون تغییرات زیادی بدیم تا بتونیم از روابط جنسی مون نهایت لذت رو ببریم. چون به طور یقین این لذت بردن از روابط جنسی سالم هست که بقیه ی زندگی ما رو می تونه به خوبی ضمانت کنه.
شاد باشید.