سلام خسته نباشید من 6 ماه پیش احساس کردم موهام کم شده به دکتر مراجعه کردم و آزمایش دادم گفت یه مقدار کمی تیروئید داری ولی چیز دیگه ای نیست برام قرص تیرودید 30 عدد euthyrox 50 mg تجویز کرد نصف قرص قبل از صبحانه با قرص اسپیرونولاکتون 25 روزی 2 عدد - باکلی قرص ویتامین دوماهی مصرف کردم داروخانه گفت قرص دوم را اشکال نداره 2 تا را باهم بخوری بعد از یه مدت مصرف معده درد شدید گرفتم فهمیدم از عوارض اسپیرونولاکتون است بعد قطعش کردم و قرص تیروئید را کامل خوردم بعد دیگه نخوردم الان بعد چند ماه احساس میکنم موهام بدتر شده میخوام بدونم که تیروئید من که خیلی خیلی کم است آیا می تواند باعث ریزش موهام شده باشد یا علت دیگه ای دارد و اینکه چقدر ریزش مو در روز طبیعی است و اینکه یه نظرتان این دو تا قرص با هم تناقضی ندارد؟ به نظرتان من االان دوباره این قرص ها بخورم یا دوباره به دکتر مراجعه کنم ؟
قرص اسپیرولاکتون دو تا در روز را باهم در بک وعده خوردم درد شدید معده گرفتم با احساس نفس تنگی به نظرتان این یعنی من به این دارو حساسیت دارم یا چون دو تا را باهم مصرف کردم اینجوری شدم ؟
قرص اسپیرونولاکتون را دکتر برای چی تجویز کرده است ؟من در فواید دارو ندیدم نوشته باشه که برای ریزش مو خوبه ؟
لطفا راهنمائیم کنید؟
قرص اسپیرولاکتون دو تا در روز را باهم در بک وعده خوردم درد شدید معده گرفتم با احساس نفس تنگی به نظرتان این یعنی من به این دارو حساسیت دارم یا چون دو تا را باهم مصرف کردم اینجوری شدم ؟
قرص اسپیرونولاکتون را دکتر برای چی تجویز کرده است ؟من در فواید دارو ندیدم نوشته باشه که برای ریزش مو خوبه ؟
لطفا راهنمائیم کنید؟