سلام
من برای سونوگرافی کلیه رفته بودم که طی یک مشاهده تصادفی بزرگی طحال 147 * 36 و یک spenule در مجاور ناف طحال دیده شد!
اتفاقا 2روز قبل از سونوگرافی آزمایشات کامل (خون و ادرار و مدفوع) برای چک آپ کامل داده بودم و همه موارد درست و بدون مشکل بود بجز یک چیز، بیلیروبین !
من برای سونوگرافی کلیه رفته بودم که طی یک مشاهده تصادفی بزرگی طحال 147 * 36 و یک spenule در مجاور ناف طحال دیده شد!
اتفاقا 2روز قبل از سونوگرافی آزمایشات کامل (خون و ادرار و مدفوع) برای چک آپ کامل داده بودم و همه موارد درست و بدون مشکل بود بجز یک چیز، بیلیروبین !
Bilirubin total = 3.4
Direct Bili = 0.7
Direct Bili = 0.7
که نشاندهنده مشکلی در کبد هست، اما همه موارد درست بودند و مشکلی در کبد نشان نمی دادند:
AST = 19
ALT = 18
Alk.P = 240 *
ALT = 18
Alk.P = 240 *
کم خونی و مواردی اینچنینی هم بنظر نمیاد:
W.B.C = 6.0
R.B.C =5.53
Hb = 16.3
Hct = 45.4
M.C.V = 82
M.C.H = 29.5
M.C.H.C = 35.9
* Platelete = 195
R.B.C =5.53
Hb = 16.3
Hct = 45.4
M.C.V = 82
M.C.H = 29.5
M.C.H.C = 35.9
* Platelete = 195
عفونت و خون و ... هم در ادرار و مدفوع Neg و خلاصه نکته خاصی دیگه توی آزمایشات نیست!
متخصص داخلی هم جواب قانع کننده ای نداشت و دوباره سونوگرافی شکم نوشت، و گفت بیلیروبین بالایی که داری؛ احتمالا سندرم ژیلبرت هست، ولی من نه پوست زردی دارم نه سفیدی جشمم به زردی میزنه و نه ... هیچ علایمی که به ژیلبرت بخوره من ندیدم.
نظر و تشخیص اساتید و متخصصین این انجمن رو میخواستم بدونم، جه احتمالاتی میدید؟
ممنون
متخصص داخلی هم جواب قانع کننده ای نداشت و دوباره سونوگرافی شکم نوشت، و گفت بیلیروبین بالایی که داری؛ احتمالا سندرم ژیلبرت هست، ولی من نه پوست زردی دارم نه سفیدی جشمم به زردی میزنه و نه ... هیچ علایمی که به ژیلبرت بخوره من ندیدم.
نظر و تشخیص اساتید و متخصصین این انجمن رو میخواستم بدونم، جه احتمالاتی میدید؟
ممنون