lسلام من به یکباره در زانویم صدای شکستن چیزی را احساس می کنم ودر حین ان به زمین می خورم بعد زانویم ورم می کند
ویک هفته نمی توانم خم کنم ویا باز کنم دکتر رفتم جواب درستی دریافت نکردم نتایج ام ارای وسی تی اسکن را می کذارم تا راهنمایی کنید لطفا
البته شکل ظاهری زانوی چپم متفاوت است از لحاظ درجه با زانوی راستم هم ازنظر وزن پای چپم ضعیف است
نتیجه ام ارای
the examination hs performed using sagittal ,coronal andaxial PD as well as sagitta T1 weighted imageas
REPOTRT
bone bruise is seen at medial aspect of patella
horizontal grade ll cleavage is seen at posterior horn of medial meniscus
ACL ,PCL,MCL, LCL patella tendon and retinacula are unremarkable
نتیجه سی تی اسکن
سی تی اسکن اسپیرال هانش وزانو جهت اندازه گیری زاویه انته ورسیونگردن فمور:
سی تی اسکن اسپیرال ازهانش وگردن استخوان فمور هر دو طرف وکندیل های فمور بعمل امد زاویه انته ورسیون در سمت راست 33 درچه ودر سمت چپ 35 درجه بدست امد
خواهشا راهنمایی کنید با تشکر
ویک هفته نمی توانم خم کنم ویا باز کنم دکتر رفتم جواب درستی دریافت نکردم نتایج ام ارای وسی تی اسکن را می کذارم تا راهنمایی کنید لطفا
البته شکل ظاهری زانوی چپم متفاوت است از لحاظ درجه با زانوی راستم هم ازنظر وزن پای چپم ضعیف است
نتیجه ام ارای
the examination hs performed using sagittal ,coronal andaxial PD as well as sagitta T1 weighted imageas
REPOTRT
bone bruise is seen at medial aspect of patella
horizontal grade ll cleavage is seen at posterior horn of medial meniscus
ACL ,PCL,MCL, LCL patella tendon and retinacula are unremarkable
نتیجه سی تی اسکن
سی تی اسکن اسپیرال هانش وزانو جهت اندازه گیری زاویه انته ورسیونگردن فمور:
سی تی اسکن اسپیرال ازهانش وگردن استخوان فمور هر دو طرف وکندیل های فمور بعمل امد زاویه انته ورسیون در سمت راست 33 درچه ودر سمت چپ 35 درجه بدست امد
خواهشا راهنمایی کنید با تشکر