سلام من 26 سالمه ومجردم از سینم شیر میاد دکتر رفتم ازمایش دادم گفت پرولاکتینم بالاست اما گفت باید زود ازدواج کنم چون احتمال نازایی هست اگه ممکنه منو راهنمایی کنید چون میترسم نازا شده باشم
mahshadoo نوشته است: سلام من 26 سالمه ومجردم از سینم شیر میاد دکتر رفتم ازمایش دادم گفت پرولاکتینم بالاست اما گفت باید زود ازدواج کنم چون احتمال نازایی هست اگه ممکنه منو راهنمایی کنید چون میترسم نازا شده باشم
mahdiy نوشته است: 24 سالم ومجردم نزدیک پریودم متوجه شدم از سینه چپم ترشحات سیاه رنگی خارج شده خیلی ترسیدم نگرانم شدم اصلا نیاز جنسی هم ندارم ممکنه بر اثر تحریک شدن باشه توی ی سایت خوندم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
mmonaa نوشته است: سلام ممنون میشم به سوالم جواب بدین،مدتیه وقتی نوک سینمو فشار میدم مایع سیاه وگاهی خیلی شفاف ازش خارج میشه میشه بگید چیه؟البته مواقعی که همسرم محکم میمکه میگه ی چیز تلخ میاد تو دهنش ممکنه همون مایع باشه؟در ضمن من ی مشکل دیگه دارم اینکه پریودیهای نا منظمی دارم مثلا63 روز یا45 روز ی باریا گاهی 37 روز ی بار،میشه بگید مشکلم چیه وچه کار کنم؟
Ms_sima123 نوشته است: سلام
28 سالمه چند سالیه از سینه چپم مایع سبز رنگ ترشح میشه وموهای زائد دورسینه دارم . از 9ماه پیش پریودم نامنظم شده الان12هفته است باردارم ولی هنوز ترشح سینه رو دارم میترسم بعد از فارغ شدن هم این ترشحات برقرار باشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|