سلام من مدت چند ماهه دچار سردرد میشم که در در طول این مدت بیشتر شده. سر درد هام سه نوع هستند یکشون نبض دار و با درد ته چشم و پیشونیم همراهه که با خوردن پروفن و جای تاریک خوب میشم فکر میکنم میگرنی باشه اما یه سردرد های دیگه ای هم میگیرم که یه درد مبهم تو سرم دارم و نمیدونم دقیقا کجاست و هر بار جاش متغیره زندگیمو مختل نمیکنه اما اگه دارو نخورم شاید 2 روز ادامه داشته باشه بعضی اوقات فکر میکنم کمی فک بالام هم درد بگیره گاهی از پشت سر شروع میشه و با خم کردن سرم بیشتر میشه و به صدای بلند حساسم. اما نوع سومی که منو خیلی ترسونده و دقیقا 2 هفتس شرع شده سر درد نقطه ایه. یعنی به اندازه یه دایره یه قطر یه سانت در قسمت دور ملاج( نرمی بالای سر نی نی ها) تیر میکشه به اندازه چند ثانیه و ول میکنه و این درد در روز های مختلف حرکت هم میکنه. رفتم دکتر و mriبدون ماده حاجب دادم و گفتند یه کیست یا پولیپ در انتهای سینوس چپ دارم و از لحاظ بیماری میگرن و ام اس باید بررسی بشم. لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم.(در ضمن یه امتحانی دادم ومنتظر جوابم 2 ماهه و استرس هم دارم و در ضمن بخاطر کیست تخمدان 2 ماه هم از قرص ضد بارداری استفاده میکردم)