سلام ...
من مامانم حدود ِ 10 سالی هست به این مشکل دچار ِ ...
بعضی وقتا ادم نمیدونه چی بگه از کجا بگه چطور بگه ...
نمیدونم واقعا چی بگم فقط اینکه ... من خودم شلی دریچه میترال دارم ولی به خاطر این مشکل ِ مامانم ... کم کم داره تبدیل
میشه به یه ناراحتی ِ مزمن ِ قلبی ... هممون افسرده ایم ... هیچی نمیشه گفت هیچ چیزی ...
نه فامیلی نه رفت و امدی ... بیخیال ...
فقط میگم هرکی درمورد اسکیزوفرنی سوال میکنه همه شروع میکنن به گفتن ِ اینکه اسکیزوفرنی چیه ...
آقاجان ... کسی که میگه این مشکل هست ... بهتر از همه میدونه اسکیزوفرنی چیه ... من بهتر از تمام ِ روان پزشک ها
و دکترا میتونم این بیماری رو شرح کنم ... لطفا شرح نکنید ...
من الا 1 سال ِ شروع کردم برا درمانش از همون قرصایی که متداول هست زیر نظر پزشک تو غذاش میریزم ...
اما الان چندماه ِ نریختم ... نمیشه ... نمیتونم ... هم استرس میگیرم .. هم من غذا درست نمیکنم که راحت این کارو انجام بدم
و خیلی مشکلات دیگه ... همه چیمون رو هواست نه ازدواجی نه زندگی ِ ساده و معمولی ...
میخوام به دکتر بگم آمپول بده ... ولی چجوری تزریق شه ؟
بنظر ِ شما آیا میشه ماهی 1 بار تو غذاش بیهوشی بریزم و آمپول رو بزنمم ؟
هرماه 1 بار بیهوش شه مشکلی نداره ؟
چیکار کنم ؟ دیگه غیر ِ قابل ِ تحمل ِ ... خودشم داره عذاب میکشه ...
لطفا کسی که میدونه و در جریان هست جواب بده ...
من مامانم حدود ِ 10 سالی هست به این مشکل دچار ِ ...
بعضی وقتا ادم نمیدونه چی بگه از کجا بگه چطور بگه ...
نمیدونم واقعا چی بگم فقط اینکه ... من خودم شلی دریچه میترال دارم ولی به خاطر این مشکل ِ مامانم ... کم کم داره تبدیل
میشه به یه ناراحتی ِ مزمن ِ قلبی ... هممون افسرده ایم ... هیچی نمیشه گفت هیچ چیزی ...
نه فامیلی نه رفت و امدی ... بیخیال ...
فقط میگم هرکی درمورد اسکیزوفرنی سوال میکنه همه شروع میکنن به گفتن ِ اینکه اسکیزوفرنی چیه ...
آقاجان ... کسی که میگه این مشکل هست ... بهتر از همه میدونه اسکیزوفرنی چیه ... من بهتر از تمام ِ روان پزشک ها
و دکترا میتونم این بیماری رو شرح کنم ... لطفا شرح نکنید ...
من الا 1 سال ِ شروع کردم برا درمانش از همون قرصایی که متداول هست زیر نظر پزشک تو غذاش میریزم ...
اما الان چندماه ِ نریختم ... نمیشه ... نمیتونم ... هم استرس میگیرم .. هم من غذا درست نمیکنم که راحت این کارو انجام بدم
و خیلی مشکلات دیگه ... همه چیمون رو هواست نه ازدواجی نه زندگی ِ ساده و معمولی ...
میخوام به دکتر بگم آمپول بده ... ولی چجوری تزریق شه ؟
بنظر ِ شما آیا میشه ماهی 1 بار تو غذاش بیهوشی بریزم و آمپول رو بزنمم ؟
هرماه 1 بار بیهوش شه مشکلی نداره ؟
چیکار کنم ؟ دیگه غیر ِ قابل ِ تحمل ِ ... خودشم داره عذاب میکشه ...
لطفا کسی که میدونه و در جریان هست جواب بده ...