سلام .. ببخشید من نمیدونستم سوالاتمو کجا بپرسم ناچار شدم همینجا پرسیدم اگه تو این بخش نباید میپرسیدم عذر میخوام...
من چند تا سوال داشتم ...
اول اینکه من و نامزدم رابطه جنسی داریم ولی به صورت لای پا.. یا التمو روی واژن همسرم میزارم...
یک هفته پیش یه هو همسرم گفتن که از واژنشون خون میاد ... و دیدم یکم خون داخل واژن بوده و وقتی با دستمال کاغذی پاک کرد دیدیم خون بود ...
حالا نمیدونم که بکارت رو زدم یا نه ... ولی التمو داخل نکردم ...
بد اون دیگه خون نیومده ...
و سوال بدی وقتی من ارضا میشم منی رو روی واژن میریزم و بد همسرم پاک میکنه ... این امکان بارداری داره ؟؟
سوال بدی اینه که
من به سختی ارضا میشم .. و خیلی دیر ... نمیدونم چرا... زود تحریک میشما ولی وسط امیزش تحریکم میره .. و التم کوچیک میشه .. و این واقعا مشکل ساز شده برام ... و اصلا ارضا نمیشم تا که خودارضایی کنم کنار همسرم ...
قبل نامزدیم هم خوداررضایی میکردم ... و سابقه خودارضایی دارم شدیدا ...
حالا باید چکار کنم ؟؟
ممنونم جوابمو بدید خیلی ممنون
من چند تا سوال داشتم ...
اول اینکه من و نامزدم رابطه جنسی داریم ولی به صورت لای پا.. یا التمو روی واژن همسرم میزارم...
یک هفته پیش یه هو همسرم گفتن که از واژنشون خون میاد ... و دیدم یکم خون داخل واژن بوده و وقتی با دستمال کاغذی پاک کرد دیدیم خون بود ...
حالا نمیدونم که بکارت رو زدم یا نه ... ولی التمو داخل نکردم ...
بد اون دیگه خون نیومده ...
و سوال بدی وقتی من ارضا میشم منی رو روی واژن میریزم و بد همسرم پاک میکنه ... این امکان بارداری داره ؟؟
سوال بدی اینه که
من به سختی ارضا میشم .. و خیلی دیر ... نمیدونم چرا... زود تحریک میشما ولی وسط امیزش تحریکم میره .. و التم کوچیک میشه .. و این واقعا مشکل ساز شده برام ... و اصلا ارضا نمیشم تا که خودارضایی کنم کنار همسرم ...
قبل نامزدیم هم خوداررضایی میکردم ... و سابقه خودارضایی دارم شدیدا ...
حالا باید چکار کنم ؟؟
ممنونم جوابمو بدید خیلی ممنون