با سلام و خسته نباشید آقای دکتر 38 سالمه و دومین حاملگی را دارم اولی در همان اوایل سقط شد فقط ساک تشکیل شده بود و هفته 4 و یا 5 بود دومین حاملگی من 4 ماه بعد اتفاق افتاد اوایل حاملگی من است 17 مرداد 86 اولین از اخرین روز پریود من است تا حالا هیچ لکه بینی نداشته بودم اما دو روز است که در ترشح خون رگهای خون و یا بصورت کمی خون آبه البته خیلی کم میبینم ناگفته نماند بعضی اوقات درد در کشاله رانم چه راست و چه چپ پیش می یاید و گاهی اوقات نیز زیر دلم درد میکند نگران هستم نمی دانم احتمال سقط مجدد است ناگفته نماند دفعه قبل عفونت شدید ادراری داشتم که دکتر به من نگفته بود فقط از خواندن مقالات متوجه شدم چون هم سوزش و هم رنگ ادرارم تیره بود و هم خیلی بوی بد می داد نا گفته نماند من یک سنگ کلیه در کلیه سمت چپ خود دارم و اندازه آن 7 تا 8 است البته 6 یا 5 ماه پیش به من گفته شده که هنوز نیفتاده شبها هم خیلی درد در پاهایم حس میکنم که از کشاله ران تا زانو و پشت زانو و پایین زانو کشیده میشود گهگاهی هم کمرم درد میکند خواهش میکنم جوابم را بدهید 5 شنبه نوبت سونوگرافی دارم تا چند روز دیگر واقعا حالم می گیره و میترسم
خواهش میکنم راهنمایم بکنید بنظر شما در هفته چندم بارداری هستم متشکرم
خواهش میکنم راهنمایم بکنید بنظر شما در هفته چندم بارداری هستم متشکرم