شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

شک در بارداری

1. batool

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام  من بعد از 6 تا 7 روزبعد از قاعدگی با همسرم نزدیکی داشتم ومقدار از منی داخل ریخته شد ولی من مقداری از آن را بیرون ریختم و فوراً خودم را شستم  و پرده بکارتم از نوع ارتجاعی است ولی من 5 روز بعد از نزدیکی تست بی بی چک دادم و منفی بود ایا من باردار هستم

2. سلام
    با كسب اجازه از آقاي دكتر :

چون تخمك گذاري در زناني كه پريود هاي 28 روزه دارند حدودا روز   14 قائدگي ميباشد و نزديكي شما در همين زمان بوده ( اگر پريود 28 روزه داريد )  احتمال بارداري وجود دارد
    در ضمن بي بي چك تست معتبري نيست به پزشك مراجعه كنيد تا برايتان آزمايش بنويسد.

3. batool

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام
    من پریودی منظمی ندارم و لی طول زمان پریودی من 22 تا 24 روزه می باشد.
    و ضمناً سوال دوم من در رابطه با پرده بکارتم که از نوع ارتجاعی است و به دلیل مشکلات نمی توانم این موضع را با خانواده خودم و همسرم بگم می توانم بجای خون دست یا جای دیگر از بدن به جای خون پرده بکارت استفاده کنم

4. batool

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام
    من در 5 تا 6 روز بعد از اتمام قاعدگی با همسرم نزدیکی کنترل نشده داشته ام و 5 روز بعد از آن ازمایش خون دادم و جواب مثبت بود ایا زمان تشخیص برای بارداری مدت زمان کمی نیست و ایا این تشخیص درست است با توجه به این که تست بی بی چک دادم و منفی بود

5. labnews

مدیر آزمایشگاه

مدیر آزمایشگاه
    آزمایش بتا (از طریق خون ) هم دقیق تر هم حساس تر است و جواب مطمئن تری میدهد.

6. batool

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام
    مدت زمانی که گفتم برای تشخیص بارداری امکان پذیر است .
    من قصد  سقط جنین دارم و نمی توانم دوباره ازمایش بدهم می توانم به این ازمایش اطمینان کنم با توجه به کمی که از نزدیکی ما گذشته است

7. labnews

مدیر آزمایشگاه

مدیر آزمایشگاه
    1- بله
    2- کاردرستی نمیکنید

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید