با سلام خدمت شما آقای دکتر
من عضو جدید سایت هستم و شدیدا به کمک شما و راهنماییتون نیاز دارم
من اختلال هرمون دارم و به همین دلیل پزشک متخصص قرص مارولون را برای من تجویز کردند.
تقیربا د راواسط دوره مصرف نزدیکی داشتم اما نه به صورت دخوا آلت تناسلی! و بلافاصله بعد 4 قرص HD به فاصله 12 ساعت مصرف کردم.به نزدیکی خودم 10درصد مشکوکم اما الان 6 روز از زمان پریودم میگذرد(مصرف قرص ها تمام شد).تست BHCG را دادم(12 روز بعد ا زنزدیکی) که جواب منفی بود.آمپول پرژسترون زدم تا پریود شوم چ.ن به شدت درد داشنم اما هنوز نشده ام
آیا تست در این زمان قابل اعتماد است؟
آیا خوردن HD بین دوره خوردن مارلون باعث نامرتبی شده است؟
من 2 عدد از قرص ها را نیز فراموش کردم که روز بعد خوردم
لطفا مرا راهنمایی کنید!شدیدا منتظر جوابم.ممنمون ا زلطفتون
lili_b نوشته است:
با سلام خدمت شما آقای دکتر
من عضو جدید سایت هستم و شدیدا به کمک شما و راهنماییتون نیاز دارم
من اختلال هرمون دارم و به همین دلیل پزشک متخصص قرص مارولون را برای من تجویز کردند.
تقیربا د راواسط دوره مصرف نزدیکی داشتم اما نه به صورت دخوا آلت تناسلی! و بلافاصله بعد 4 قرص HD به فاصله 12 ساعت مصرف کردم.به نزدیکی خودم 10درصد مشکوکم اما الان 6 روز از زمان پریودم میگذرد(مصرف قرص ها تمام شد).تست BHCG را دادم(12 روز بعد ا زنزدیکی) که جواب منفی بود.آمپول پرژسترون زدم تا پریود شوم چ.ن به شدت درد داشنم اما هنوز نشده ام
آیا تست در این زمان قابل اعتماد است؟
آیا خوردن HD بین دوره خوردن مارلون باعث نامرتبی شده است؟
من 2 عدد از قرص ها را نیز فراموش کردم که روز بعد خوردم
لطفا مرا راهنمایی کنید!شدیدا منتظر جوابم.ممنمون ا زلطفتون
سلام،
با توجه به داروهای و هورمونهای مختلفی که مصرف نمودید، نمی توان به طور دقیق اظهارنظر نمود، با این حال بهترین زمان برای انجام آزمایش خون جهت بارداری 7 تا 10 روز پس از عدم خونریزی در زمان مشخص می باشد. اگر منفی باشد که اصلا احتمال بارداری وجود نخواهد داشت و عقب افتادن پریود در شما در نتیجه همان مصرف نا منظم قرصها بوده است.
با تشکر از پاسخ شما
من اروز بعد از تزریق آمپول پریود شدم
اما حالا سوالم اینه:آیا اگر خانم های باردار هم این آمپول را تزریق کنند پریود میشوند؟
من شنیده ام که تست BHCG 6-14 روز بعد از نزدیکی جواب می دهد آیا تست من قابل اعتماد است؟
لطفا من را راهنمایی کنید
با سلام و با تشکر از شما به خاطر پاسخ به سوال قبلی من
سوال دیگری را د رهمان تاپیک(تاخیر در قاعدگی) مطرح کردم گفتم شاید آن سوال را نخوانید به همین دلیل پست جدید ایجاد کردم
من 1روز بعد از تزریق آمپول پرژسترون پریود شدم
آیا خانم های باردار نیز با تزریق این آمپول پریود می شوند؟
من 12 رئز بعد از نزدیکی تست خون دادم ! این تست قابل اعتماد است؟
آیا اگر احتمال این وجود داشته باشد که اسپرم به دست مرد چسبیده باشد و بعد مرد دست خود را به آلت تناسلی خانم بزند ،امکان ورود اسپرم و عمل لقاح هست؟
من تازه نامزد کرده ام و شدیدا نگرانم
من سریعا ا زقرص HD استفاده کردم با وجود اینکه 4 ماه بود قر ص مارولون می خوردم و تمام فکرهای من در مورد ورود اسپرم فقط فرضیه است و اصلا مطمئن نیستم.به همین دلیل تست دادم
خواهش میکنم کمکم کنید
ضمن اینکه نامزدم ا زعدم ورود اسپرم مطمئن است
خانم محترم سال نو مبارک
در آزمایش حاملگی تست خون پس از 6 روز و تست ادرار پس از 12 تا 14 روز جواب میدهد. تست مثبت یدین معنا است که لقاح صورت گرفته است و تست منفی یعنی لقاحی صورت نگرقته است.
در بسیاری از موارد علیرغم مثیت بودن تست خانمها پریود میشوند و این یعنی نطفه توانایی جای گیری در رحم را نداشته است.
تست منفی خون و پریود نشان میدهد که در شما نطفه ای نبوده است. جای هیچگونه نگرانی نیست. با آرامش کامل به دید و بازدید عید بپردازید و سال نو را با راحتی آغاز کنید
متشکرم از پاسخ شما
حقیقتا به حد یدچا رتوهمات و فرضیات شده ام که حتی دردهای قاعدگی را نشانه باردار یمی دانم!!!!!!!!!!!!!
سوال یدیگر داشتم:اسپرم د رمحیط بیرون ا زبدن(مثلا روی دست) چقدر طول عمر دارد؟
بازهم ممنونم
با سلام
در خارج از بدن مایع منی به سرعت خشک میشود و باعث از بین رفتن اسپرمها میگردد. خشک شدن کامل منی به طور متوسط چند دقیقه و در موارد بسیار نادر تا 1 ساعت طول میکشد
با سلام
خواهش می کنم منو به طور واضح راهنمایی کنید
بعد از اینکه دوست عزیزمون منو راهنمایی کردند که با منفی بودن جواب آزمایش بتا احتمال بارداری صفر است، من تا حدی آروم شدم اما الان 2روز که معده درد دارم به همراه حالت تهوع خیلی خیلی خفیف!بزاق دهنم زیادتر ا زحد معمول ترشح میشه و میل چندانی به غذا ندارم احساس میکنم معده ام جا نداره!گاهی اوقات هم تپش قلبم بالا میره!قرص راینیتیدین مصرف کردم تا حدی موقتا آروم میشم و دوباره شروع میشه
ضمن اینکه سابقه معده درد هنگام عصبی شدم و ناآرومی دارم
آیا اینها علائم بارداریه؟
پس چرا تست منفی بود؟
اگر حتی به احتمال 10% اسپرم وارد شده باشد آیا با وجود خوردن قرص های هورمونی (مارولون) با توچه به اینکه 2بار 1شب د رمیان (مثلا یکبار شنبه و یکبار 2شنبه فراموش کردم و 3شنبه خوردم و 4شنبه رابطه جنسی داشتم) قرص ها را فراموش کردم و 12 ساعتی 2 قرص HD خوردم آیا بازهم احتمال بارداری هست؟اصلا تخمک وجود داشته؟من 3ماه هست که این قرص رو میخورم و تا اونجایی که می دونم تخمک گذاری نمیشه و یک قاعدگی کاذب رخ میده!
یک سوال دیگر که خواهش می کنم جواب بدید: آیا اگر خانم بارداری آمپول پرژسترون بزند بازهم پریود می شود؟
خواهش می کنم بگید چی کار کنم؟
آقای دکتر چرا جواب منو نمیدید؟
من امروز بازهم تست دادم و منفی بود اما حالت تهوع من خوب نشده یک امپول ضد تهوع زدم که تاثیری هنوز نداشته
لطفا پاسخ منو بدید
من همچنان منتظرم
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
حالت تهو ع من با پرهیز و رژیم غذایی بر طرف شد
اما احساس می کنم شکمم تا حدی متورم شده است!
شاید سوالم خنده دار باشه اما این جنین است؟
خواهش می کنم جواب منو بدهید! خواهش میکنم
خانم گرامی
تشخیص علت تورم شکم از راه دور مقدور نیست. اما همین قدر روشن است که علت آن چیزی نیست که شما را نگران کرده است.
به نطر می آید که در شما دستگاه گوارش نسبت به استرس جواب میدهد. که این میتواند به دنبال حالت تهوع و درد با گرفتگی عضلات شکم که به شکل متورم درمی آید, خود را نشان دهد.
اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و راههای افزایش آن را به کار بندید. نه فقط در این مورد که محل نگرانی نیست, بلکه برای استرسهای آتی زندگی.
با سلام
امیدوارم ایندفعه زود جواب بگیرم آقای دکتر
من در روز 5 ازآخرین پریودم در ماه قبل(اردیبهشت) شروع به خوردن قرص مارولون کردم(همیشه باز روز 5 پریود به خاطر اختلال هورمون میخورم)
2 شب بعد از اتمام پریود و خوردن 2 عدد قرص با نامزدم رابطه جنسی داشتم البته بدون هیچگونه دخولی(مثل همیشه)
ترشحات قبل از انزال روی ران پایم ریخت و من با دستمال آن را پاک کردم1 چند دقیقه بعد با همان دستمال آلت تناسلی خودم را خشک کردم و بعد از اینکه متوجه شدم دستمال کثیف بود بسریعاا با مقداری کمی آب آن را تمیز کردم
2.30 ساعت بعد 2 قرص HD و 12 ساعت بعد 2 قرص دیگر خوردم و مارولون را نیز دیگر نخوردم
آیا با توجه به 2 روز تز پایان پریود گذشته و خوردن 2 قرص مارولون در 2 شب قبل از نزدیکی و خوردن 4 قر صHD احتمال بارداری هست؟
آی این دستمال که خشک شده بود می تواند باعث بارداری شود؟
من دوباره قرص های مارولون را بخورم؟
ممنون میشم که زودتر جواب منو بدهید
lili_b نوشته است:
با سلام
امیدوارم ایندفعه زود جواب بگیرم آقای دکتر
من در روز 5 ازآخرین پریودم در ماه قبل(اردیبهشت) شروع به خوردن قرص مارولون کردم(همیشه باز روز 5 پریود به خاطر اختلال هورمون میخورم)
2 شب بعد از اتمام پریود و خوردن 2 عدد قرص با نامزدم رابطه جنسی داشتم البته بدون هیچگونه دخولی(مثل همیشه)
ترشحات قبل از انزال روی ران پایم ریخت و من با دستمال آن را پاک کردم1 چند دقیقه بعد با همان دستمال آلت تناسلی خودم را خشک کردم و بعد از اینکه متوجه شدم دستمال کثیف بود بسریعاا با مقداری کمی آب آن را تمیز کردم
2.30 ساعت بعد 2 قرص HD و 12 ساعت بعد 2 قرص دیگر خوردم و مارولون را نیز دیگر نخوردم
آیا با توجه به 2 روز تز پایان پریود گذشته و خوردن 2 قرص مارولون در 2 شب قبل از نزدیکی و خوردن 4 قر صHD احتمال بارداری هست؟
آی این دستمال که خشک شده بود می تواند باعث بارداری شود؟
من دوباره قرص های مارولون را بخورم؟
ممنون میشم که زودتر جواب منو بدهید
سلام،
با توضیحاتی که دادید احتمال بارداری وجود ندارد چون روش اورژانسی را صحیح اجرا کرده اید. با توجه به هورمونهایی که وارد بدنتان شده است در این ماه احتمال تغییر در زمان خونریزی شما وجود دارد. به نظر من این ماه را از روشهای دیگر استفاده کنید و از ماه بعد مصرف منظم قرصها را دوباره شروع کنید. در مورد مصرف 2 قرص 2 شب قبل از نزدیکی، این روش کار درستی نیست و محافظت را افزایش نمی دهد، مصرف قرصها را منظم و طبق الگوی ارائه شده شروع کنید و ادامه دهید تا بهترین محافظت را داشته باشید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریتو با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.