با سلام. همسر من چند روزی است که ضربان قلبش واضح نیست و به سختی شنیده می شود. در ضمن از گزگز کف دست و پا نیز شکایت دارد. ایشان چند وقت پیش دچار کم خونی بودند . می خواستم بدانم علت این عارضه چیست؟ و برای رفع ان ه باید کرد
dr_queen نوشته است: با سلام. همسر من چند روزی است که ضربان قلبش واضح نیست و به سختی شنیده می شود. در ضمن از گزگز کف دست و پا نیز شکایت دارد. ایشان چند وقت پیش دچار کم خونی بودند . می خواستم بدانم علت این عارضه چیست؟ و برای رفع ان ه باید کرد
khalil0792 نوشته است: سلام:
من ضربان قلب پایینی دارم (درحالت عادی53بار در دقیقه)به دکتر هم مراجعه کرده ام ولی گفته مشکلی نیست ایا مکن است که نارسایی قلبی داشته باشم ؟در ضمن بعضی اوقات یه درد سوزناک کوچلو در سمت چپ به مدت چند ثانیه احساس میکنم.لطفا پاسخ دهید متشکرم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|