با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب آقاي دکتر.من يک سوال کلي دارم و از اينکه يک کمي طولاني هست خيلي معذرت ميخوام.به بزرگواريتون ببخشيد..من الآن يک پسر 20 ساه هستم.پنج سال پيش)15 سالگي به يک بيماري مبتلا شدم ک متاسفانه تنبلي کردم و 2 ماه بعد از بيماري پيش دکتر رفتم(علايم بيماري به صورت تب -لرز-سستي-خستگي-سرگيجه موقع بلند شدن از زمين و عطسه بود}.بعد دکتر گفت که اسم اين بيماري تب ويروسي هست.بعد من داروها رو مصرف کردم تقريبا تا حدودي اون تب ولرز قطع شده.بعد از 3-4 ماه من ه بيماري گواتر (پرکار-بيرون زدگي کره چشم هم هست)مبتلا شدم.تا 2 سال متي مازول و پروپرانولول خوردم.بعد 2 سال بعد رفتم پيش پزشک به علت مصرف زياد متي مازول تيروئيد کم کار شده بود.پزشک دارو رو قطع کرد و گفت که شما خوب شديد.بعد از يک سال علايم گواتر(پرکار)شروع شد .رفتم پيش پزشک و آزمايش خون دادم.باز هم تيروئيد پرکار شده بود(قند خون هم بالا رفته بود)حالا قند خون نرمال شد.بعد من يک سال هم متي مازول خوردم رفتم آزمايش تيروئيد نرمال بودالآن هم 5 ماه هست که هنوز هم نرماله(ولي مقادير متفاوت هست)که الآن هم احساس ميکنم تيروئيد پرکار شده چون در مقابل گرما تحمل نميکنم و عصبي ميشم.حالا سوال من اين است که چرا بايد تيروئيد من پرکار شود؟آيا اين مورد طبيعي هست يا ممکن هست خطرناک باشد.ايا يد راديواکتيو براي اين پرکاري من مناسب هست.(من علايم بيماري افسرگي رو هم دارم.عصبي-نااميدي-گريه-بي علاقه گي و...)آيا ممکنه تيروئيد به خاطر علايم افسردگي پرکار بشه؟در ضمن وقتي من بيماري سرماخوردگي ميگيرم همون علايم تب ويروسي رو دارم و بعضي جاهاي بدنم ميلرزند{ميگم شايد تيروويد به اون خاطر پرکار بشه}و آيا ممکنه اين تب رماتيسمي باشه؟همچنين من يک ماه پيش اکو رفتم افتادگي دريچه ميترال هم دارم پزشک برام پروپرانولول 10و يک قرص ضد اضطراب نوشته.علايم اصلي من عصبي شدن هست و همچنين يک تب تو سرم احساس ميکنم ک خصوصا هنگام خودن چايي زياد احساس ميکنم و احساس ميکنم که ضعف حافظه پيدا ميکنم-شايد هم از گواتر باشه.لطفا مرو راهنمايي بفرماييد و خواهشا بفرماييد درمان کلي اين بيماري چيست؟.