شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

مشکل پاره شدن کاندوم ؟!

1. با سلام.
    شاید بنظر مضحک و بی معنی بیاید ولی من با مشکلی که رو برو هستم در بسیاری از رابطه های جنسی ام دچار حادثه پارگی کاندوم شده ام
    0) هوای کاندوم را خارج میکنم .
    1) هیچگاه از هیچ روان کننده چه روغنی و چه آبی استفاده نکرده ام که باعث پارگی شود. بجز آب دهان که همیشه استفاده کرده ام ولی فکر نمیکنم باعث پارگی آن باشد!
    2)علاوه بر رابطه ی واگینال , رابطه معقدی هم اکثرا دارم!
    3)پیش آمده کاندوم حتی در حال مالش به بدن شخص (و نه در فشار معقد یا واژن) پاره شده !
    4) از انواع کاندوم (CORNET - TANGO - RELAX - LONGLOVE, ROGH RUGGER ) هم استفاده کردم ولی باز گاهی رخ داده است.
    چرا ؟ راه حل چیست ؟
    گاهی برای طولانی شدن رابطه و رعایت و ارگاسم  طرف مقابل از رابطه جنسی دست میکشم و این موضوع باعث شل شدن آلت میشود و بعد از ادامه پس از مدتی دوباره آلت نعوذ میشود ! در طول این فرایند مراقبم کاندم خارج نشود  ، آیا این میتواند دلیل پارگی باشد ؟

2. سلام
    دوست عزیز در موقع خرید کاندوم یادتون باشه حتما تاریخ  مصرفشو چک کنی. طریقه درست مصرف کردنش هم خیلی مهمه .خیلی وقتها ممکنه هنگام کشیدن ان روی الت دیواره کاندوم در اثر تماس ناخن سوراخ بسیار کوچکی ایجاد بشه که در هنگام مقاربت باعث پارگی اون قسمت بشه .

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. دوست عزیز
    حتما از مارکهای معروف و با کیفیت استفاده کنید تا هنگام عملیات با پارگی کاندوم مواجه نشوید.
    ظاهرا شما باید از کاندوم با سایز بزرگتری نیز استفاده نمایید.

شاد باشید.

4. باتوجه به اینکه از مارکهای مختلف استفاده کردید و همیشه نتیجه همین بوده
    بنظرم همون مشکل صدمه زدن به جداره کاور هنگام نصب باعث این داستان میشه
    یا اینکه کاندومها رو از داروخانه معتبر تهیه نمی کنید

حالا یک مدتی از آب دهان هم  استفاده نکنید ببینید بازهم داستان تکرار می شه ؟

5. 1) همیشه از داروخانه معتبر تهیه میکنم! داروخانه غیر معتبر هم مگه داریم؟
    2) تاریخ مصرف همیشه چک شده است/
    3) کاندوم های نامبرده مورد تایید نیستند ؟ شما معرفی کنید.
    4)ناخنهایم اکثرا" بخاططر همین موضوع همیشه از ته زده شده است.
    5) مگه تو کاندوم هم سایز بندی داریم ؟؟؟؟؟
    6)مگه نمیگن کاندوم در برابر روان کننده های آب مقاومه ؟ اگه با آب دهن پاره میشه پس اگه  لوبریکانت استفاده کنم  چه بلایی سرش میاد؟

6. 1-داروخانه غیر مجاز به بعضی از فروشگاههای لوازم آرایشی که وسایل پزشکی نیز ارائه می دهند اطلاق میگردد.
    2-بیشتر چک شود
    3-از فروشنده نوع مرغوب درخواست نمایید.
    4-بیشتر احتیاط کنید.
    5-بله سایزبندی هم داریم
    6-همون بلا سرش میاد.

7. marilyn_manson نوشته است: 1) همیشه از داروخانه معتبر تهیه میکنم! داروخانه غیر معتبر هم مگه داریم؟
    2) تاریخ مصرف همیشه چک شده است/
    3) کاندوم های نامبرده مورد تایید نیستند ؟ شما معرفی کنید.
    4)ناخنهایم اکثرا" بخاططر همین موضوع همیشه از ته زده شده است.
    5) مگه تو کاندوم هم سایز بندی داریم ؟؟؟؟؟
    6)مگه نمیگن کاندوم در برابر روان کننده های آب مقاومه ؟ اگه با آب دهن پاره میشه پس اگه  لوبریکانت استفاده کنم  چه بلایی سرش میاد؟

1- مسئله رو نمی خوام خیلی باز کنم ولی هیچ حرفه ای در این دنیا نیست که خوب و بد و معتبر و نامعتبر نداشته باشه
    اما جا از داروخانه گاهی افراد کاندوم رو از لوازم آرایشی بهداشتی فروشها هم تهیه می کنند
    2- خوبه
    3- مارکهایی که گفتید مارکهای مرسوم و نسبتا خوبی هستند
    4- خوب کاری می کنی
    5- بله سایز بندی داریم . البته خودت احتمالا از فشاری که به آلت میاد متوجه می شی که تنگه یا گشاده و باید یا آلت خیلی قطوری داشته باشی که کاندومهای سایز نرمال ( اغلب کاندومهای موجود در بازار ) برات تنگ باشه و منجر به پاره شدن بشه یا بدشانس تر باشی و با آلت معمولی همیشه بهت کاندوم سایز کوچک داده باشند . خلاصه با توجه به اینکه شما مارکهای متفاوتی رو تست کردی و همه پاره شده اگر خیلی آلت بزرگی نداری پس مشکل سایز کاندوم رو هم نداری  و نداشتی
    6- دوست من اگر صرفا در رابطه مقعدی پاره می شد می گفتم مشکل از فشار کاره اما وقتی همیشه کاندوم شما پاره میشه دیگه باید به همه چیز شک کرد حتی اینکه مایعات بدن شما ( آب دهان و حتی عرق بدنتون ) باعث پاره شدن کاندوم میشه

و غیر از اینا تنها یک مطلب بنظرم می رسه که البته خیلی عقلایی نیست ولی قبول کن اتفاقی هم که برای شما رخ میده زیاد با عقل جور در نمیاد
    شاید روی تنه آلت شما مو وجود داره و شما وقتی اصلاح می کنید این موها بصورت زیر و خشن باقی می مونند و باعث ایجاد روزنه هایی روی کاندوم می شوند و ...
    خداییش آخه غیر از
    سایز اشتباه
    استفاده از ماده روغنیش
    صدمه زدن به کاندوم
    غیر استاندارد بودن کاندوم
    تاریخ مصرف گذشته بودن کاندم
    دلیلی برای پاره شدن کاندوم آنهم گاهی هنگام برخورد با پوست خانم !!! به ذهنم نمی رسه

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید