شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

لخته در منی و گرفتگی آلت

1. mk_386

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    سلام آقای دکتر. من پسری 23 ساله هستم. مدت زیادی است که استمنا می کنم. منی به صورت مایعی به همراه مقدار زیادی لخته زرد و سفید رنگ بیرون می آید. مدت چند ماه است که تصمیم به ترک گرفته ام اما نمی توانم، زیرا پس از یکی دو هفته احساس می کنم راه آلتم گرفته شده است و مجبور به استمنا می شوم که منی به صورت لخته (بیشتر زرد رنگ) بیرون می آید. آیا مشکل من جدی است؟ آیا راه درمان دارد؟ آیا در آینده من تاثیر زیادی می گذارد؟
    پیشاپیش از پاسخ گویی شما و دوستان تشکر می کنم.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. mk_386 نوشته است: سلام آقای دکتر. من پسری 23 ساله هستم. مدت زیادی است که استمنا می کنم. منی به صورت مایعی به همراه مقدار زیادی لخته زرد و سفید رنگ بیرون می آید. مدت چند ماه است که تصمیم به ترک گرفته ام اما نمی توانم، زیرا پس از یکی دو هفته احساس می کنم راه آلتم گرفته شده است و مجبور به استمنا می شوم که منی به صورت لخته (بیشتر زرد رنگ) بیرون می آید. آیا مشکل من جدی است؟ آیا راه درمان دارد؟ آیا در آینده من تاثیر زیادی می گذارد؟
    پیشاپیش از پاسخ گویی شما و دوستان تشکر می کنم.

سلام
    وجود لخته های زرد رنگ در مایع منی غیرعادی نیست و نیاز پیگیری نداره
    البته منظورتون رو از اینکه " بعد از دوهفته احساس می کنید راه آلتون گرفته شده " متوجه نمی شم و توصیه می کنم اگر در این زمینه مشکلی دارید به متخصص اورولوژی رجوع کنید
    در حالت عادی برای خروج منی لازم نیست حتما خودتون دست بکار شوید و اگر مدتی خودارضایی نکنید خودش بصورت احتلام شبانه هراز گاهی خارج میشه
    اما درکل باید بدونید وجود لخته در منی غیرعادی نیست و ربطی به خودارضایی ندارد و تاثیری در آینده شما نخواهد داشت
    خودارضایی هم عوارض ثابت شده ای ندارد اما اگر به صورت افراطی انجام می دهید توصیه می کنم کم و کمترش کنید
    برای ترک خودارضایی اراده و فراهم آوردن شرایط دور از تحریک کافیه

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 4 کاربر ديگر
  3. سلام
    من فکر کنم منظور دوستمون یه ماده هایی که حالت ژله ای  دارند باشه.ایا طبیعیه؟

4. سلام

اگر پاسخ بالا رو با دقت مطالعه می کردید به پاسخ می رسیدید

وجود لخته های ( ژله بقول شما ) زرد رنگ یا برنگ منی در مایع منی غیرطبیعی نیست

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید