با درود. خیلی اتفاقی به همراه دوستم که دچار ریزش و نازکی شدید مو شده بود به پیش دکتر پوست و مو رفتم. برای او آزمایش ژنتیک نوشت و بنده هم آزامیش را دادم.
پدر بنده طاس هست.(میانه سر)
تنها دایی من در سن بالا, بسیار کم مو هست در میانه ی سر.
عموهای من بیشترشان مو دارند.
آزمایش را دادم (در پایین عکس از آزمایش آورده شده)
به پیش دکتر رفتم و با توجه به آزمایش دکتر برای من قرص فیناستراید نوشته + سولفات روی.
مشکل این است که بنده مشکل ریزش مو به آن صورت نداشته ام. بسیار عادی بوده و موها نازک نیستند و کمابیش پر پشت. سن من 25 سال است.
حال با این اوصاف از دید شما خوردن این قرص هورمونی با توجه به اینکه هنوز دچار ریزش مو به آن صورت و کم پشتی مو نیستم درست است؟ (نوشته شده که در صورت قطع مصرف ریزش مو زیاد خواهد شد! ترس از این هست که شاید این ژن در من وجود نداشته و بی خود قرص را می خورم...)
عکس از آزمایش ژنتیک:
با سپاس فراوان
پدر بنده طاس هست.(میانه سر)
تنها دایی من در سن بالا, بسیار کم مو هست در میانه ی سر.
عموهای من بیشترشان مو دارند.
آزمایش را دادم (در پایین عکس از آزمایش آورده شده)
به پیش دکتر رفتم و با توجه به آزمایش دکتر برای من قرص فیناستراید نوشته + سولفات روی.
مشکل این است که بنده مشکل ریزش مو به آن صورت نداشته ام. بسیار عادی بوده و موها نازک نیستند و کمابیش پر پشت. سن من 25 سال است.
حال با این اوصاف از دید شما خوردن این قرص هورمونی با توجه به اینکه هنوز دچار ریزش مو به آن صورت و کم پشتی مو نیستم درست است؟ (نوشته شده که در صورت قطع مصرف ریزش مو زیاد خواهد شد! ترس از این هست که شاید این ژن در من وجود نداشته و بی خود قرص را می خورم...)
عکس از آزمایش ژنتیک:
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
با سپاس فراوان