با سلام خدمت مدیر محترم سایت.من 4 سال پیش عمل واریکسل انجام دادم توسط دکتر ترجمان. و دارای انزال زود رس می بام.سوال من این است که آیا این انزال ربطی به عمل و بیماری قبلی من داشته است یا علت آن عادت زشت.... است یا نه؟ با تشکر از سایت عالی و خوبتون.
peymanjooon نوشته است: با سلام خدمت مدیر محترم سایت.من 4 سال پیش عمل واریکسل انجام دادم توسط دکتر ترجمان. و دارای انزال زود رس می بام.سوال من این است که آیا این انزال ربطی به عمل و بیماری قبلی من داشته است یا علت آن عادت زشت.... است یا نه؟ با تشکر از سایت عالی و خوبتون.
kaveh000kaveh نوشته است:peymanjooon نوشته است: با سلام خدمت مدیر محترم سایت.من 4 سال پیش عمل واریکسل انجام دادم توسط دکتر ترجمان. و دارای انزال زود رس می بام.سوال من این است که آیا این انزال ربطی به عمل و بیماری قبلی من داشته است یا علت آن عادت زشت.... است یا نه؟ با تشکر از سایت عالی و خوبتون.
سلام
واریکوسل هیچ ربطی به انزال زودرس ندارد
ولی خود ارضایی با آن مرتبط است برای درمان به یک پزشک مجرب اورولوژی مراجعه کنید
QWERTOO نوشته است: با سلام خدمت مدیریت سایت . اگر کسی دچار انزال زود رس باشد و به مدت طولانی از انجام هر نوع عمل جنسی خوداری کند آیا بیماری او بهبود می یابد ؟
M0034 نوشته است: با عرض سلام
من در طرف سمت چپ(پایین)به ندرت احساس درد می کنم رفتم دکتر گفت مشکلی ندارید ولی برای اطمینان بیشتر ازمایش اسپرم انجام بدین .من تا الان که 7 ماه از این قضیه می گذرد انجام ندادم بعضی اوقات بعد از ارضا درد میگیرد به نظر شما چکار کنم؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|