سلام. راستش ميخواهم كمي پرحرفي كنم چون حسابي كلافه شده ام . من حدود 5 ماه پيش به علت دردهاي شديد قاعدگي به پزشك مراجعه كردم كه ايشان گفتند بايد لاپاراسكوپي كنم . بعد از لاپاراسكوپي اعلام كرند كه آندومتريوز داشته ام كه بافت آنرا سوزانده اند . ولي گفتند در تخمدانها تخمك ديده نشده بنابراين يك دوره 5 روزه مدروكسي پروژسترون و بعد يك دوره 2 ماهه لتروزول به من دادند (2.5 ميلي گرم روزي 2 تا) وگفتند در حين مصرف آن پريودم قطع خواهد بود ضمنا طبق آزمايشي كه قبل از عمل داشتم پرولاكتينم هم بالا بود (61) كه بعد از انجام ام آر اي و مشخص شدن ميكروآدنوم در كنار لتروزول مينوبروموكريپتين هم تجويز كردند (هفته اول نصف قرص و تا روزي سه قرص هفتگي نصف قرص اضافه شود) ولي من در ماه اول مصرف لتروزول سر موقع پريود شدم و كمي هم درد داشتم و با دكتر كه مشورت كردم نظرشان به ادامه لتروزول بود. ولي ماه بعد زودتر از موعد (1 هفته زودتر ) پريود شدم البته با درد شديد و خونريزي بسيار كم در روزهاي آخر در حد لكه و دوره طولاتي بيش از 5 روز عادي خودم (8 روز) . به علت درد شديد سونو كردم كه متوجه يك كيست در تخمدان راست شدم كه زمان عمل جراحي لاپاروسكپي وجود نداشت ( تاريخ عمل 30 آبان 87 و تاريخ سونو 10 بهمن 87 ) . وقتي به دكتر قبلي خودم مراجعه كردم نظرش به قطع لتروزول و استفاده از دانازول بود و به دكتر ديگري مراجعه كردم نظرش به استفاده از 2 آمپول HCG در 14 روزبعد از قاعدگي و استفاده لتروزول در 3 روز اول قاعدگي روزي 2عدد بود. خواهش ميكنم راهنماييم كنيد كه كدام يك از ين دو روش مناسب تر است . نكته اينكه من 30 سال دارم و براي بچه دار شدن عجله دارم . ضمنا آيا اين كيست جديد مورد خطرناكي ميباشد و آيا روشي براي رفع آن بدون جراحي وجود دارد و اينكه آيا ممكن است باز هم درگير كيست بشوم يعني تخمدانهاي من كيست ساز باشند؟ ببخشيد كه زياده گويي كردم دليلش نگراني زياد است. ممنون ميشوم راهنماييم كنيد.