با سلام. آیا ممکن است زنی هنگام نزدیکی حسی نداشته باشد در صورتی که مرد تمام تلاش خود را میکند و مشکلی هم ندارد. ممکن است بعد از به دنیا آمدن بچه این حس به لذت تبدیل شود(به گفته خود وی در فامیل آنها اینگونه بوده)؟
adios نوشته است: با سلام. آیا ممکن است زنی هنگام نزدیکی حسی نداشته باشد در صورتی که مرد تمام تلاش خود را میکند و مشکلی هم ندارد. ممکن است بعد از به دنیا آمدن بچه این حس به لذت تبدیل شود(به گفته خود وی در فامیل آنها اینگونه بوده)؟
adios نوشته است: با سلام. آیا ممکن است زنی هنگام نزدیکی حسی نداشته باشد در صورتی که مرد تمام تلاش خود را میکند و مشکلی هم ندارد. ممکن است بعد از به دنیا آمدن بچه این حس به لذت تبدیل شود(به گفته خود وی در فامیل آنها اینگونه بوده)؟
xxyy نوشته است: با سلام و خسته نباشيد
بنده نه مشكلي از لحاظ روحي با رابطه جنسي دارم و نه احساس شرم و گناه مي كنم و حتي تمايل زيادي هم به داشتن رابطه دارم و حتي نگراني فكري يا دغدغه و دلهره نيز هنگاه رابطه ندارم و قبل از رابطه هم به اندازه كافي عشق بازي مي كنيم و همسرم هم توجه كافي به من دارد اما احساس لذت خاصي نمي كنم و حتي فكر هم نمي كنم هيچ وقت از اين طريق به ارگاسم برسم
لطفاً من را راهنمايي كنيد ):
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|