خ.افشاراز تهران_مجرد باسلام و خسته نباشید خدمت شما سن: 22 سال فارغ التحصیل مدیریت دولتی من حدود سهماه پیش هنگام ورزش دو میدانی دچار بی حسی در سر و بدن شدم بعد از این حالت تمامبدنم دچار گرفتگی عضلانی شدم . حدود یک هفته بعد دچار سردرد های مکرر شدم و حالتتهوع هنگام صبح و کمی تاری دید به توصیه استادم به دکتر مغز و اعصاب مراجعهکردم و MRI بدون تزریق انجام دادم کهخوشبختانه هیچگونه مورد مشکوکی مشاهده نشد ، به دکتر گوش و حلق و بینی همرفتم و از نظر گوشم مشکلی نداشتم . هر دو چششمم هم 0.25 ضعیف است . آزمایش کاملاز همه نظر انجام دادم همه موارد نرمالبود. لازمبه توضیح است که من اصلا سابقه سردرد نداشتم . سردرد هایمهر روز بهنگام انجام فعالیتهای ساده روزانه مرا درگیر میکند مثلا هر چی سرم بیشترتکون میخورد سر دردم شدید تر میشود.ناحیه دردپشت سرم سمت چپ و درد به گیجگاه چپم و چشم چپم منتهی میشود . نوع درد ، تیر میکشه داخل سرم . وچشمانم چند ثانیه سیاهی میرود ولی زود خوبمیشه . دکترم گفت که باید یه MRI با تزریق برم اما من اصلا مایل نیستم بروم . داروهایی که الانمصرف میکنم : نوافن ، بتاهیستین ،کپسول مولتی ویتامین ، ویتامین ب 6 ، اپی پرامین10 میلی گرم .از شماخواهش میکنم مرا راهنمایی کنید . ممکن تومار باشد و در MRI که انجام دادم نشون نداده باشد به نظر شما من چیکار کنم ؟