به نام خالق زیبائی ها
اول جا داره از دکتر رهام بخاطر راه اندازی چنین فروم و سایتی نهایت تشکر رو بکنم. تو جامعه ایرانی چنین فرومی نیاز هست.من یه نوجون 15 ساله هستم. حقیقتش به خاطر جو موجود در جامعه ما امکان این وجود نداره که من سوالاتم رو از پدر مادر و ... بپسرم. به خاطر همین مناسبترین جایی که پیدا کردم این فروم بود. من به تنهایی مدت زیادی هست که تو فروم های مختلفی فعالیت میکنم و کارم هم مدیریت و اطلاع رسانی بوده تا کمک گرفتن!بابت اشتباه سوال پرسیدن معذرت می خوام.
-------------------------------------------------
1)من تقریبا از 13 سالگی به یه نوع وسواس که فکر کنم بین هم سن و سال های خودم طبیعی باشه مبتلا شدم. با خودم میگم باید هرچه زودتر ازدواج کنم و سنم بره بالای 20 و اینا من دیگه اهل ازدواج نیستم. از طرفی جو جامعه ما طوری نیست که من نوجوون بتونم تو 15 سالگی صاحب همسر بشم، و چون من ازدواج رو بیشتر بخاطر ارضای جنسی خودم نیاز دارم میلم به ازدواج موقت هست! حال من نمیدونم با این اوضاع و احوال و محدودیت هایی که هست چطوری این چند سال رو سپری کنم تا در 20-25 سالگی بتونم صاحب همسر بشم.
2)مشکل دیگه ای هم که من دارم مبتلا به فتشیسم از نوع خیلی خفیف(فقط لذت بردن از جوراب نازک) هستم و این من رو خیلی نگران کرده، چون اکثرا این رو به عنوان بیماری به شمار میارند و من هم قبول کردم که به این بیماری مبتلا هستم!ولی به اونصورت نیست که مثلا من شرط بزارم اگه در رابطه شریک مقابلم کفش پاش نباشه یا جوراب پاش نباشه من نهایت لذت رو نمی برم! ولی به هر حال خیلی علاقه دارم. نمیدونم نظر شما استادان چیه؟
3) چطور میتونم پی ببرم که یک دختر به من ابراز علاقه میکنه و مایل هست که با من باشه؟ آیا اگه من به صورت مستقیم به یک دختر ابراز علاقه کنم ممکنه باعث دردسر بشه و به اون دختر ضربه های عصبی بخوره و براش مشکل ایجاد کنه؟
4) اونطور که من اطلاع دارم واژن یک خانوم قادر با هر سایزی از آلت تناسلی منطبق بشه(آلت هایی که مبتلا به کوچکینیستند یعنی زیر 7 سانتیمتر نیستند) اما سوالی که من دارم اینه که یک نوجون در سن و سال من سایز آلتش از نظر طولی و قطری باید چقدر باشه؟(سایز آلت من در حالت تحریک شدگی 16 سانتیمتر و قطر آن احتمالا 2-3 سانتیمتر هست) آیا مناسبه یا مشکلی برام ایجاد میکنه؟ در کل سایز آلت به چه عواملی بستگی داره؟
------------------------------------------------
دختر در چه سنی میتونه رابطه جنسی کاملی داشته باشه؟(ایده آل)
5) زیبائی پسران چقدر برای دختران اهمیت داره؟
از اینکه بعضی سوالات جنبه جنسی نداشتند و باید در دیگر مبحث ها پرسیده می شدند عذر می خوام.... با تشکر