چندی پیش (حدود 6-5 ماه پیش ) دارای روابط جنسی بودم و روز بعد از رابطه احساس کمی سوزش در ناحیه مجرای آلت و احساس کمی سوزش در کل الت داشتم و تعداد دفعات دفع ادرار کمی بیش از حد معمول شده بود ( به خاطر تحریک الت)
از فردای آنروز در قسمتی از الت جوشهای سفید رنگ کوچکی به صورت یک کولونی پدید آمد و طی مدت یک هفته بزرگ شدند و سپس ترکیدند مایع داخل آنها تخلیه شد و برای مدتی پوست محل این جوشهای ظاهرا چرکی زخم سطحی داشت و بعد از 3-4 روز تقریبا التیام پیدا کرد
دردی نداشت ، خود حالت روانی ایجاد شده بیشتر رنجم میداد.
چند روز پیش مجددا بعد از برقراری تماس جنسی متوجه همان حالت سوزرش خاص در ناحیه الت شدم و به طبع آن روز بعد جوشهای چرکی پیدار شدند (در ناحیه ای دیگر از الت نه همان جای قبلی )
طبق جستجویی که دراینترنت داشتم نه سوزاک بود و نه سفلیس
باعرض معذرت عکس این جوشها را به صورت یک فایل زیپ شده با پسورد 123 در لینک زیر قرار دادم
http://rapidshare.com/files/216713771/plz-help-me.zip.html
خواهشمندم راهنمائی کنید
یا حداقل بگوئید پیش چه نوع دکتری باید بروم ،
آیا مسری و واگیردار است و ممکن است برای همسرم مشکلی به وجود آورد یا خیر؟
چطور میتوانم از عود مجدد جلوگیری کنم ؟با توجه به اینکه برای بار دوم است که به این شکل دچار این بیماری دچار میشوم
پیشاپیش ممنون شما بزرگواران
از فردای آنروز در قسمتی از الت جوشهای سفید رنگ کوچکی به صورت یک کولونی پدید آمد و طی مدت یک هفته بزرگ شدند و سپس ترکیدند مایع داخل آنها تخلیه شد و برای مدتی پوست محل این جوشهای ظاهرا چرکی زخم سطحی داشت و بعد از 3-4 روز تقریبا التیام پیدا کرد
دردی نداشت ، خود حالت روانی ایجاد شده بیشتر رنجم میداد.
چند روز پیش مجددا بعد از برقراری تماس جنسی متوجه همان حالت سوزرش خاص در ناحیه الت شدم و به طبع آن روز بعد جوشهای چرکی پیدار شدند (در ناحیه ای دیگر از الت نه همان جای قبلی )
طبق جستجویی که دراینترنت داشتم نه سوزاک بود و نه سفلیس
باعرض معذرت عکس این جوشها را به صورت یک فایل زیپ شده با پسورد 123 در لینک زیر قرار دادم
http://rapidshare.com/files/216713771/plz-help-me.zip.html
خواهشمندم راهنمائی کنید
یا حداقل بگوئید پیش چه نوع دکتری باید بروم ،
آیا مسری و واگیردار است و ممکن است برای همسرم مشکلی به وجود آورد یا خیر؟
چطور میتوانم از عود مجدد جلوگیری کنم ؟با توجه به اینکه برای بار دوم است که به این شکل دچار این بیماری دچار میشوم
پیشاپیش ممنون شما بزرگواران