شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

مرض عجیب

1. با سلام ! ابتدا از سایت بسیار عالیتان تشکر می کنم !
    باید یگم یک چند ماهی است در زیر آلتم ضایعاتی به وجود آمده است ! عکسش را در زیر قرار داده ام در ضمن ! سوراخ خروج من من هم در حال بزرگ شدن است !

- توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

در ضمن ! در پیاز مو های آلتم شبیه جوش شده است !
    از بچگی هم در التم حفره هایی بود که بر اثر فشار دادن خالی شده و دو باره پر می شوند !
    و در 5 سال قبل 2 تا بود و حالا 5 تا هست !
    پس از خواندن این مطالب خواهشمند می باشم بگویید که من به چه مرضی دچارم و برای معینه بیشتر پیش چه دکتری بروم ! ( دارای چه تخصصی باشد . البته باید اضافه کنم که تمام این ضاعده ها گوشتی اند و تنها توده ریزی از نقاط سفید رنگ در بعضی از آنها است ! که تنها در همان بخش تیره رنگ اند !

2. ali23 نوشته است: با سلام ! ابتدا از سایت بسیار عالیتان تشکر می کنم !
    باید یگم یک چند ماهی است در زیر آلتم ضایعاتی به وجود آمده است ! عکسش را در زیر قرار داده ام در ضمن ! سوراخ خروج من من هم در حال بزرگ شدن است !

در ضمن ! در پیاز مو های آلتم شبیه جوش شده است !
    از بچگی هم در التم حفره هایی بود که بر اثر فشار دادن خالی شده و دو باره پر می شوند !
    و در 5 سال قبل 2 تا بود و حالا 5 تا هست !
    پس از خواندن این مطالب خواهشمند می باشم بگویید که من به چه مرضی دچارم و برای معینه بیشتر پیش چه دکتری بروم ! ( دارای چه تخصصی باشد . البته باید اضافه کنم که تمام این ضاعده ها گوشتی اند و تنها توده ریزی از نقاط سفید رنگ در بعضی از آنها است ! که تنها در همان بخش تیره رنگ اند !

سلام،
    شما حتما به یک متخصص پوست و یا اورولوژیست (متخصص کلیه و مجاری ادراری) مراجعه کنید.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید