شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رابطه عمل وازکتومی با کاهش میل جنسی

1. با سلام به دوستان و دکتر رهام گرامی
    بنده حدوداً 5 سال پیش عمل وازکتومی(بستن لوله های مردان) داشتم  در همون روزهای اول شخصی عنوان نمود که این عمل در دراز مدت موجب کاهش میل جنسی خواهد شد. حال پس از گذشت زمان این موضوع ، تقریباً در خودم مشهود شده، میخواستم  بدونم واقعاً این مطلب چقدر میتونه صحت داشته باشه؟

2. دوست عزیز با گذشت عمر به تدریج میل جنسی انسان کاهش میابد، شما نباید انتظار داشته باشید که همچنان میل جنسی زمان 20-30 سالگیتان را داشته باشید، تا آنجا که من می دانم عمل وازکتومی باعث کاهش میل جنسی نمی شود.

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. خانم saba از توجه شما به این مطلب متشکرم ولی فکر کنم  این کاهش،به مرور زمان و بصورت شیب کند صورت میگیره حال آنکه  با توجه به خصوصیات خودم ،بنظرم در این 3-4 سال اخیر شیب آن بسیار تند بوده ! به هر حال از اظهار نظر دوستان به خصوص شما گرامی عزیز کمال امتنان رو دارم .

4. احیانا داروی خاصی مصرف نمی کنید ؟
    مثلا داروی ضد ریزش مو یا داروی بزرگی خوش خیم پروستات و کلا هر دارویی که روی میل جنسی موثر باشد .
    آیا تغییر سایز بیضه نداشته اید ؟ آیا سینه هاتون بزرگ نشده ؟

در ادامه وازکتومی باعث کاهش میل جنسی نمی شود
    اگر داروی خاصی استفاده نمی کنید و اگر قبول ندارید که با بالارفتن سن میل جنسی کاهش پیدا می کند و یا معتقدید سرعت این کاهش با سرعت بالارفتن سن هماهنگ نیست اونوقت تنها توصیه من به شما ویزیت شدن توسط متخصص کلیه مجاری ادرار هست .
    ایشون اگر لازمه باشه با یکسری ویزیت های ظاهری و آزمایش سطح هورمون ، احتمال بروز مشکلات هورمونی رو در شما بررسی می کنند .

5. با سلام  
    از راهنمائی دوستان مخصوصاً آقا سامی متشکرم ضمناً هیچگونه از علائم یاد شده را ندارم و داروی خاصی رو هم استفاده نمیکنم ولی به پیشنهاد شما حتماً به یک اورولوژیست مراجعه خواهم کرد. باز هم متشکرم.

6. سلام دوست عزیز
    به نظر من خودتان را از لحاظ روحیه تقویت کنید.به خودتان تلقین نکنید که دچار کاهش میلی جنسی شده اید.ورزش روزانه را یکی از برنامه های روزانه خودتان قرار دهید.
    به یک روانشناس باتجربه مراجعه کنید و تست افسردگی را بدهید.من در مقاله خوندم که آقایان بین سن 40 تا 50 سالگی دچار یک سری پوچی هایی راجع به زندگی شان میشوند که اولین تاثیر آن بر روی میل جنسی شان میباشد.ببخشید رک با شما صحبت کردم جای برادر بزرگتر من هستید اما بد نیست کارهایی که گفتم انجام بدهید.
    سعی کنید در زندگی تان مشغله ها را کنار بگذارید و در خودتان تحول ایجاد کنید.من با نظر دوستان مربوط به بالا رفتن سن و کاهش میل جنسی موافقم ام میتوان با کمی همت قدرت جنسی تان را تقویت کنید.
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید