سلام
چه مشکل بزرگی!شما همیشه تو خونه میمونی!!
بعضی از روابطی که بین همکارا یا اشنایان میبینید و فکر می کنیذ به خاطر نیش بازشونه رابطه ای سالم نخواهد بود پس.غبطه نخورید و به لبخنهای الکی اقایون که برای سرگرمیه دل خوش نکنید.
اقایون رابطشون مثل ما نیست بر خلاف ما زن ها که اکثر اوقات برای ازدواج با کسی دوست میشیم و نیت خیر داریم اقایون گاهی برای خوشی و...به جنس مخالف توجه می کنند وحتی جملات عاشقانه بکار میبرند 0باز هم بر عکس خانمها )
دوم این که نوشتین با حجابید من شما رو ندیدم ولی از همکارای ما دختری بود که خیلی با حجاب بود خیلی! صورت و ابرو هاش اصلاح نمیکرد و فکر میکرد از پاک دامنی و متانتش هست و ظاهر نامرتبش رو تغییر نمیداد به همین خاطر حداقل دو مورد از خاستگاراش که من از نزدیک میشناختم به خاطر پر مویی و اینکه اصلا به خودش نمیرسه پسندش نکردند.
همکارای اقا هم همین طور توجهشون بیشتر به افرادیکه ارایش میکردند و ابرو ها رو کاملا اصلاح کرده بودند بود
نکنه شما خیلی خیلی مقید هستید مثل همکار ما
باید قبول کنیم که فرهنگ جامعه عوض شده و ما هم باید خودمون رو وفق بدیم نمیتونیم همیشه یکجور بمونیم اقایون که مثل خانمها نیستند ما با یک نگاه به صورت خانمها حتی اگه همین الان از آرایشگاه بیرون بیاد میتونیم حدس بزنیم چه کارها کردن و خوشگل شدن ولی مردا فکر میکنند طرف خودش خیلی خوشگل هست و یا متوجه تعداد کمی از عملیات انجام شده می شوند.اکثر اونا نمی تونند تصور کنند خانمی بعد از برداشتن ابرو چه شکلی خواهد شد (باید برداری ببینند بفهمند
)
به ظاهر خودتون برسید و بامردا ارتباط برقرار کنید ولی بهشون رو ندید اگه قصد ازدواج دارید پس از سن و سالتون هم معلوم میشه و اطرافیان حتما درک خواهند کرد دو جمله با کسی حرف زدن برای دختر دم بخت اشکالی نداره.
البته من ظاهر شما رو ندیدم هدفم از این حرفا اینه که هم ظاهرا هم باطنا باید کاری کنید اقایون اخلاق و شخصیت شما رو بشناسند.
در هر صورت عجله نکنید شتره دم خونه شما هم خواهد خوابید
.امیدوارم خوشبخت و موفق باشید.