شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

تغییر عجیب رنگ آب نه طبیعیش

1. سلام بر عزیزان
    اول از همه از دکتر رهام و بقیه عزیزان زحمت کش برای تشکیل سایت متشکرم.
    عزیزان بنده سالهاست به خودارضایی عادت دارم مدتی ترک کردم اما چندماهیه برگشتم اما با شدت کمتر از قبل هفته ای یک یا دوبار! اما چند روزپیش من مثل بعضی وقتا دوبار پشت سر هم اینکارو کردم! بار اول طبق معمول مزی اومد و بلافاصله(مشکل نداره بلافاصله؟) منی اما بار دوم آب سفید و بافشاری اومد!
    امروز باز همین طور ولی همون بار اول آب سفید و پرفشاری اومد! من مشکلی دارم؟
    من20سالمه و تاحالا س  ک  س نداشتم!
    خواهشا نگران خوش اومدن من نباشید رک بگید تا اگه مشکلی هست حلش کنم،قبلا که حتی شدید و روزی چندین بار(چندسال پیش) انجام می دادم مشکلی نبود! البته این مدت سعی کردم از خروج منی جلوگیری کنم واسه اول بار و فقط کمی مزی اومد بیرون اما حالا که مثل یکی دوبار پیش جلوشو نمیگیرم مشکل دارم.
    باتشکر

2. mkeysz نوشته است: سلام بر عزیزان
    اول از همه از دکتر رهام و بقیه عزیزان زحمت کش برای تشکیل سایت متشکرم.
    عزیزان بنده سالهاست به خودارضایی عادت دارم مدتی ترک کردم اما چندماهیه برگشتم اما با شدت کمتر از قبل هفته ای یک یا دوبار! اما چند روزپیش من مثل بعضی وقتا دوبار پشت سر هم اینکارو کردم! بار اول طبق معمول مزی اومد و بلافاصله(مشکل نداره بلافاصله؟) منی اما بار دوم آب سفید و بافشاری اومد!
    امروز باز همین طور ولی همون بار اول آب سفید و پرفشاری اومد! من مشکلی دارم؟
    من20سالمه و تاحالا س  ک  س نداشتم!
    خواهشا نگران خوش اومدن من نباشید رک بگید تا اگه مشکلی هست حلش کنم،قبلا که حتی شدید و روزی چندین بار(چندسال پیش) انجام می دادم مشکلی نبود! البته این مدت سعی کردم از خروج منی جلوگیری کنم واسه اول بار و فقط کمی مزی اومد بیرون اما حالا که مثل یکی دوبار پیش جلوشو نمیگیرم مشکل دارم.
    باتشکر

با سلام!
    کیفیت و ظاهر منی تا حدی به خصوصیات زندگی و نوع تغذیه و شرایط روحی و تعداد دفعات خارج شدن آن و ... بستگی دارد- علاوه بر عوامل دیگر- که اگر تغییرات در ظاهر و کیفیت خروج آن همراه با علایمی مانند درد یا سوزش یا بوی غیر طبیعی یا رنگی غیر طبیعی و ... باشد نگران کننده است. در هز صورت شما می تونین برای کاهش نگرانی خودتون و بررسی کلی به متخصص اورولوژی مراجعه کنید تا حضوری بررسی بشین.
    موفق باشی!

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید