شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

شکاف در مجرای ادراری

1. با سلام
    جوانی هستم 30 ساله که قصد ازدواج دارم اما مساله ای هست که باعث نگرانی من شده.
    حدود 3 سال پیش در حمام متوجه شدم که در نوک آلت تناسلی و درست در مجرای خروجی ادرار یک بریدگی به سمت پایین به اندازه 2-3 میلیمتر وجود دارد.یعنی اندازه مجرا با در نظر گرفتن این شکاف و بریدگی بزرگتر است.
    من فکر کردم این بریدگی چیز جدیدیه و تازه ایجاد شده. این مساله رو با چندپزشک جراح عمومی و متخصص مجاری ادراری مطرح کردم.همه معتقد بودن که چیز جدیدی نیست و مادر زادی بوده. دقیقا عنوان بیماری یادم نیست اما با سرچی که کردم فکر کنم hypospadias   بود اسمش. در واقع این شکاف در حالت عادی بسته هست و اگر حجم ادرار زیاد شود بازتر می شود و شاید در حالت عادی قابل تشخیص نباشد. لازم به توضیحه که تو سرچی که من انجام دادم دیدم معنی این بیماری اینه که مجرا سر جای خودش نباشه و مثلا خیلی فاصله داشته باشه از جای اصلی.اما به نظرم در مورد من مجرا در جای اصلی یا خیلی نزدیک به ان قرار داره.به هر حال اون دکتر ها بهم گفتند که مشکلی نیست و یکی از اونها بهم گفت که اگر برات مهمه نیاز به جراحی زیبایی و پلاستیک است و اگر در حالت نعوظ آلت به حالت عادی قرار می گیرد و انحراف ندارد مشکلی نیست.
    من می خوام یکی از دوستان برام توضیح بده که اصلا این چه مشکلی هست.؟عنوان این بیماری چیست؟نگرانی من بیشتر از اینه که مبادا این شکاف بعد از ازدواج و روابط جنسی بزرگتر بشه.آیا به نظرتون لازمه مجدد به متخصص مراجعه کنم؟آیا لازمه همسره آیندم از ان جریان با خبر بشه؟آیا نیازی به عمل هست؟
    ممنون از لطفتون

2. abbas1980 نوشته است: با سلام
    جوانی هستم 30 ساله که قصد ازدواج دارم اما مساله ای هست که باعث نگرانی من شده.
    حدود 3 سال پیش در حمام متوجه شدم که در نوک آلت تناسلی و درست در مجرای خروجی ادرار یک بریدگی به سمت پایین به اندازه 2-3 میلیمتر وجود دارد.یعنی اندازه مجرا با در نظر گرفتن این شکاف و بریدگی بزرگتر است.
    من فکر کردم این بریدگی چیز جدیدیه و تازه ایجاد شده. این مساله رو با چندپزشک جراح عمومی و متخصص مجاری ادراری مطرح کردم.همه معتقد بودن که چیز جدیدی نیست و مادر زادی بوده. دقیقا عنوان بیماری یادم نیست اما با سرچی که کردم فکر کنم hypospadias   بود اسمش. در واقع این شکاف در حالت عادی بسته هست و اگر حجم ادرار زیاد شود بازتر می شود و شاید در حالت عادی قابل تشخیص نباشد. لازم به توضیحه که تو سرچی که من انجام دادم دیدم معنی این بیماری اینه که مجرا سر جای خودش نباشه و مثلا خیلی فاصله داشته باشه از جای اصلی.اما به نظرم در مورد من مجرا در جای اصلی یا خیلی نزدیک به ان قرار داره.به هر حال اون دکتر ها بهم گفتند که مشکلی نیست و یکی از اونها بهم گفت که اگر برات مهمه نیاز به جراحی زیبایی و پلاستیک است و اگر در حالت نعوظ آلت به حالت عادی قرار می گیرد و انحراف ندارد مشکلی نیست.
    من می خوام یکی از دوستان برام توضیح بده که اصلا این چه مشکلی هست.؟عنوان این بیماری چیست؟نگرانی من بیشتر از اینه که مبادا این شکاف بعد از ازدواج و روابط جنسی بزرگتر بشه.آیا به نظرتون لازمه مجدد به متخصص مراجعه کنم؟آیا لازمه همسره آیندم از ان جریان با خبر بشه؟آیا نیازی به عمل هست؟
    ممنون از لطفتون

hypospadias هيپوسپادياس
    اگر به همراه مشکلاتی در بیضه ( مثل عدم نزول ) باشد اونوقت می تونه نوعی ابهام جنسیتی رو نوید بده و در کل ارتباط نچندان قوی هم با مشکلات مثانه و کلیه داره . یعنی برخی از افرادی که دچار هيپوسپادياس هستند مشکلات این مدلی هم دارند که باید مورد بررسی قرار بگیرند که شما هم بررسی شدی و ظاهرا پزشکان مورد خاصی ندیدند و درست هم فرمودند که مادرزادی هست ...
    در حالتی که همه چیز سرجاش باشه ، فقط مجرای ادرار در محلی غیر از محل اصلی قرار گرفته باشه و از این مجرا ادرار به خارج هم تراوش کند ، اونوقت از اونجایی که احتمال بروز عفونت بیشتر می شود ، بنظر من جنبه زیبایی شناسی در مرحله دوم قرار می گیره و در وهله اول بخاطر سلامت عمومی بدن بهتره این انحراف با یک جراحی نسبتا ساده توسط جراج اورولوژیست اصلاح شود .
    اگر موقع ادرار و انزال جنسی از این مجرا هم مایع خارج می شود
    بنظر من ، بله ، نیاز به جراحی هست .

............

نابجا بودن سوراخ خارجى مجرا - هيپوسپادياس

نابجا بودن سوراخ خارجى مجرا ( هيپوسپادياس) از شايع ترين نقايص مادر زادى دستگاه ادرارى و كليه ها است. تشخيص پيش از تولد به پزشك متخصص اين امكان را مى دهد تا اقدامات بعدى را به منظور عمل جراحى پس از تولد و ساير درمان هاى طبى انجام دهد .

بدلیل نقص در اتصال چین های مجرا ایجاد میشود. سوراخ خارجی مجرا به سطح شکمی آلت در بالای نوک تنه آلت باز میشود. مصرف ترکیبات استروژن و پروژسترون در طول حاملگی شیوع آن را افزایش میدهد. در یک نفر از هر 300 کودک بروز میکند. و بر حسب محل ,تقسیم بندی میشود.این نوزادان را نبایستی ختنه کرد.

از نظر علایم بالینی در بزرگسالان هدایت مشکل جریان ادرار و پخش شدن ادرار, اشکال در مقاربت,بدلیل انحنای آلت, ظاهر غیر طبیعی آلت ( hooded) از شکایات اصلی است.بررسی وجود یا عدم وجود تنگی مجرا و نزول بیضه ها ضروری است.

در موارد ابهام دستگاه تناسلی آزمایش کاروتیپ کروموزومی(ژنی) و اسمیر دهانی جهت تشخیص ژنوتیپ جنسی لازم است. در این بیماران جهت تشخیص ناهنجاری مادرزادی کلیه ها و حالب , اروگرافی وریدی ضرورت دارد.

از نظر درمان: بدلائل روانی قبل از سن مدرسه( ترجیحا) قبل از 2 سالگی جراحی ترمیمی بایستی صورت گیرد. امروزه مشخص شده است که پیوند های محاط bucal ( دهانی) موفقیت آمیزتر از روشهای دیگر است و به عنوان اولین تکنیک پیوند گذاری در نظر گرفته میشود . همانطوری که اشاره شد بهترین زمان عهل اینها قبل 2 سالگی است... اما در بالغین ..همه عمل نمیشوند.. کسانی عمل میشن که یا مشکل ادرار کردن داشته باشن..یا مشکلی در آمیزش جنسی داشته باشند.. با اینکه از ظاهر آلتشون ناراضی باشن.

منبع : پایگاه اطلاع رسانی شفا

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. با سلام و تشکر از جواب شما
    حقیقتش اینه که اندازه این شکاف بزرگ نیست.در حد 2 تا 3 میلیمتر.
    اما در مورد اینکه ادرار یا منی از آن عبور می کنند باید بگم بله.اما این موارد رو من همشو به دکترهایی که به اونا مراجعه کردم گفتم.
    در مورد عدم نزول بیضه من نمی دونم منظورتون چیه.اما دکتر بعد از در میان گذاشتن مشکلات بالا بیضه ها رو هم مورد بررسی قرار داد و از من خواست آزمایش سونوگرافی و اسپرم انجام بدم که مشخص شد واریکوسل بسیار خفیف وجود داره اما نتایج آزمایش اسپرم بد نبود.
    می خواستم بدونم آیا واریکوسل ربطی به
    هيپوسپادياس داره؟ و نکته دیگه اینکه یعنی شما پیشنهاد می کنید من عمل انجام بدم؟ می خواستم بدون این عمل چقدر طول می کشه؟نیاز به بستری شده در بیمارستان داره؟بعد از عمل باید چند روز بستری بود؟ آیا ریسکی هم داره این عمل؟
    آیا جراح پوست یا جراح عمومی هم می تونه اونو انجام بده یا فقط متخصص اورولوژیست؟

4. abbas1980 نوشته است: با سلام و تشکر از جواب شما
    حقیقتش اینه که اندازه این شکاف بزرگ نیست.در حد 2 تا 3 میلیمتر.
    اما در مورد اینکه ادرار یا منی از آن عبور می کنند باید بگم بله.اما این موارد رو من همشو به دکترهایی که به اونا مراجعه کردم گفتم.
    در مورد عدم نزول بیضه من نمی دونم منظورتون چیه.اما دکتر بعد از در میان گذاشتن مشکلات بالا بیضه ها رو هم مورد بررسی قرار داد و از من خواست آزمایش سونوگرافی و اسپرم انجام بدم که مشخص شد واریکوسل بسیار خفیف وجود داره اما نتایج آزمایش اسپرم بد نبود.
    می خواستم بدونم آیا واریکوسل ربطی به
    هيپوسپادياس داره؟ و نکته دیگه اینکه یعنی شما پیشنهاد می کنید من عمل انجام بدم؟ می خواستم بدون این عمل چقدر طول می کشه؟نیاز به بستری شده در بیمارستان داره؟بعد از عمل باید چند روز بستری بود؟ آیا ریسکی هم داره این عمل؟
    آیا جراح پوست یا جراح عمومی هم می تونه اونو انجام بده یا فقط متخصص اورولوژیست؟

سلام مجدد

ببین دوست من توصیه من برای جراحی بیشتر جنبه شخصی داره
    فرضا یکنفر هست که فیستول داره و سالها ( شاید تا آخر عمر ) باهاش زندگی می کنه ، ولی من اگر داشته باشم همون روز جراحی می کنم چون حس اینکه یک مشکلی در بدنم هست منو آزار می ده ( دقت کن جنبه زیبایی مدنظرم نیست اصلا )
    این مشکل شما قائدتا مشکل خاصی نیست ، کما اینکه سالها باهاش زندگی کردی
    ممکنه شانس بروز عفونت رو در شما زیاد کنه و یا برای همسر آیندتون سوال باشه و همین
    قائدتا اگر مشکلی در بیضه داشتید و یا در مثانه و ... اون دو متخصص حتما متوجه می شدند .
    در سن شما جراحی اولین پیشنهاد نیست ولی من اگر بودم جراحی می کردم .

واریکوسل هم ربطی به این جریان نداره
    این عمل رو ندیدم تابحال ولی قائدتا نباید خیلی طولانی باشه . فوقش یک ساعت
    بعید می دونم نیازی به بستری شدن داشته باشه ، شاید یک نصف روز
    ریسکش هم بالا نیست ولی هیچ جراحی بدون ریسک نیست .
    جراح عمومی هم می تونه انجامش بده اما از اونجایی که ممکنه یک در صد به اعصاب تناسلی صدمه زده بشه ، بنظر من جراحی توسط متخصصی که آناتومی اون قسمت رو بخوبی بلده انجام بشه بهتره
    یعنی جراح ارولوژیست

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. با سلام و تشکر
    من 2-3 تا سوال دیگه داشتم .
    تا اونجایی که من متوجه شدم منظور از جراحی فقط  بستن اون شکاف کوچک هستش و جراح با داخل مجرا کاری ندارد.آیا من درست برداشت کردم؟آیا بررسی داخل مجرا ضروری نیست؟آیا این عارضه بر اندازه بیضه یا آلت تاثیر می ذاره؟
    می خواستم مطمین بشم که این عارضه باعث مشکلات جنسی مثل انزال زود یا تغییر در کیفیت اسپرم و یا چیز دیگه ای نمی شه?
    دیگه اینه که من برای مدت طولانی در iran نخواهم بود آیا اگر من در kharej az iran عمل کنم ریسکی داره؟
    ممنون از لطفتون.
    en|fa|T

6. abbas1980 نوشته است: با سلام و تشکر
    من 2-3 تا سوال دیگه داشتم .
    تا اونجایی که من متوجه شدم منظور از جراحی فقط  بستن اون شکاف کوچک هستش و جراح با داخل مجرا کاری ندارد.آیا من درست برداشت کردم؟آیا بررسی داخل مجرا ضروری نیست؟آیا این عارضه بر اندازه بیضه یا آلت تاثیر می ذاره؟
    می خواستم مطمین بشم که این عارضه باعث مشکلات جنسی مثل انزال زود یا تغییر در کیفیت اسپرم و یا چیز دیگه ای نمی شه?
    دیگه اینه که من برای مدت طولانی در iran نخواهم بود آیا اگر من در kharej az iran عمل کنم ریسکی داره؟
    ممنون از لطفتون.
    en|fa|T

سلام

1- بله شما درست برداشت کردید . عمده فعالیت در مورد این مجرای اضافه ، در حد مسدود کردنش هست ولی بستگی به محلش هم داره . فرضا اگر در ناحیه ای باشه که مو وجود داره ( که برای شما نیست ) پزشک موظفه ریشه موهای اون ناحیه رو هم از بین ببره و ...

2- این مسئله اغلب خوش خیم و مادرزادی هست و نیازی به بررسی داخل مجرا نیست .

3- خیر به اندازه آلت و بیضه تاثیری ندارد . اما گاهی این مشکل زمانی رخ می دهد که اساسا ابهام جنسیتی هم وجود دارد . یعنی آلت درست رشد نکرده . بیضه ها کوچک هستند و یا اصلا نزول نکرده اند ( داخل کیسه بیضه نیستند ) و خلاصه نوعی اختلال جنسی رخ داده . که در شما این مورد نیست . زیرا اگر بود پزشک متخصص با یک نگاه متوجه ایرادات فیزیکی دیگری می شد

4- در این مورد شما ، در کیفیت اسپرم و انزال به خودی خود بی تاثیر هست .

5- جراحی بزرگی نیست و کشور محل زندگی شما هم کشور ناشناخته و بدون امکاناتی نیست . اینکه اینجا جراحی کنید یا اونجا بیشتر به سلیقه خودتون بر می گرده . اگر چند ماه دیگه میاید ایران ، خب بیاید و اینجا جراحی کنید . بلحاظ روحی شاید بهتر باشه .

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید