با سلام به آقای دکتر و همه دوستان خوبم که بارها در مسایل مختلف کمکم کردن. من 29 سالمه و از سن 17-18 سالگی صورتم جوش می زنه. بارها به پزشک مراجعه کردم و انواع قرص و کپسول و محلول استفاده کردم.که به صورت موقت خوب می شدن . توی خوراک هم رعایت می کنم و شیرینی و چربی کم می خورم. پوست صورتم به نظر نرمال می یاد و جوشهام همه نوعی هستن چرکی، زیر پوستی و بیرنگ و یا قرمز همراه با خارش! یکسال پیش پزشکی برام قرص های راکوتان تجویز کرد که چون تازه ازدواج کرده بودم همراهش قرص ال دی هم برام نوشت بعد از مصرف حدود 40 روز هم جوشهام خیلی زیاد شد هم یه سری مشکلات هورمونی ایجاد شد و من مصرف دارو رو قطع کردم. بعد یه مدتی ال دی مصرف کردم و یه کمی فروکش کردن و پوستم بهتر شد اما بعد از چند ماه دوباره جوش زدن شروع شد. یک ماه پیش تونستم پیش دکتر معروفی که لیزر هم می کنه برم که داروهای زیر رو برام تجویز کرد:
1. کپسول تتراسایکلین
2. محلول EXFOLIC امیدوارم درست نوشته باشم
3. قرص سپروترون کامپاند (گفت شاید هورمونی باشن!) ضمنا من هیچ مشکل هورمونی یا پر مویی ندارم و همه چیز نرمال!
همه داروها رو کامل مصرف کردم ( البته بجز کپسول ها ) اما تا الان هیچ نتیجه ای ندیدیم و حتی پوست صورتم پر از جوش شده و بالطبع جای جوش . خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که توی این سن چرا من جوش می زنم و چطوری می تونم خلاص بشم. من توی محیط کار اعتماد به نفسم رو از دست دادم و همسرم هم این موضوع براش مهم هست. پزشک گفته بود با اون داروها جوش ها از بین می رن و می تونم بعد از دو هفته برای لیزر کردن صورتم و از بین بردن جای جوش ها برم. اما............. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. منتظرم.
1. کپسول تتراسایکلین
2. محلول EXFOLIC امیدوارم درست نوشته باشم
3. قرص سپروترون کامپاند (گفت شاید هورمونی باشن!) ضمنا من هیچ مشکل هورمونی یا پر مویی ندارم و همه چیز نرمال!
همه داروها رو کامل مصرف کردم ( البته بجز کپسول ها ) اما تا الان هیچ نتیجه ای ندیدیم و حتی پوست صورتم پر از جوش شده و بالطبع جای جوش . خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که توی این سن چرا من جوش می زنم و چطوری می تونم خلاص بشم. من توی محیط کار اعتماد به نفسم رو از دست دادم و همسرم هم این موضوع براش مهم هست. پزشک گفته بود با اون داروها جوش ها از بین می رن و می تونم بعد از دو هفته برای لیزر کردن صورتم و از بین بردن جای جوش ها برم. اما............. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. منتظرم.