من فرزند پسر 5 ساله اي با ADPH دارم كه دو ماه است روزي يك قرص ريتالين مصرف مي كند از دوروز پيش دكترش براي او ريسپريدون هرشب نصف قرص تجويز كرده است و چون اين دارو مخصوص اسكيزوفرني است من به وحشت افتاده ام. پسرم تنها علامتي كه دارد اينست كه يكجا بند نمي شود و مرتب مي دود ،نه تنها پرخاشگر نيست بلكه در دوستيا بي سريع و موفق است ، تقريبا هرچه به او مي گوييم چشم مي گويد و انجام مي دهد و اصلا لجباز نيست ، به نقاشي بسيار علاقه مند است و تنها وقتي كه يكجا مي نشيند هنگام نقاشي و تماشاي فيلم است ، خوب غذا مي خورد و خوب مي خوابد ولي مانند بچه هاي ديگر شعر بلد نيست ولي در كلاس زبان نمره هاي بالاي 90 درصد مي گيرد به دوچرخه سواري و اسكيت و استخر و شنا علاقه مند است و روزهايش را با اين سرگرميها پر مي كند و مهدكودك هم مي رود . من نمي توانم درك كنم چرا بايد ريسپريدون مصرف كند در حاليكه اسكيزو فرني ندارد و اين مرا بسيار نگران مي كند . من چكار بايد بكنم ؟ در حاليكه روانكاوان مختلف حتي درمورد بيش فعالي او نظرات متاوت دارند . پزشكي از تهران پس از تست او مي گويد نه تنها عدم توجه ندارد بلكه بسيار سريع ياسخ مناسب مي دهد و حتي پازل چهل تكه را تنها با يكبار ديدن ظرف چند دقيقه مرتب مي كند و تنها دويدن و شلوغي او دليل بيش فعالي نمي شود اما روانپزشكش در تبريز مي گويد بيش فعال است و بايد دارو مصرف كند . اما از اين ديسپريدون مي ترسم آيا روي سيستم عصبي يك بچه 5 ساله تاثير منفي ندارد در حاليكه نبايد زير 15 سال مصرف شود ؟ آيا آينده او به خطر نمي افتد؟ من چه بايد بكنم ؟