شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

جوش صورت و استمنا

1. با سلام خدمت اساتید
    من از سن 11 سالگی شروع به استمنا کردم و تا حالا که 17 سالم ادامه دارد البته کم یا زیاد میشود بیشترینش هفتهای 3 بار تا دو ماه یکبار نیز حتی ادامه دارد من از 12 سالگی شروع به زدن انواع جوش {سر سیاه سر سفید و غیره} کرده ام و از بینی شروع و به پیشانی و گونه ها رسیده و الان هم وضع پوستم بسیار خراب است و حتی به پشتم هم رسیده است
    ایا امکان دارد که این جوشها به دلیل استمنا باشد یا خیر؟
    (خیلی مهم است کمک کنید)
    به دکترهای زیادی رفتم اما جواب نداد البته همه محصولاتی به جز انتی بیوتیک دادند
    ایا امکان دارد مشکل از کبد باشد یا به استمنا ربط دارد؟

2. با سلام
    تا یه حدودی میشه گفت که مربوط به استمنا هستش.
    من تا حالا تجربشو نداشتم ولی از خیلی ها شنیدم و دیدم که استمنا باعث به وجود امدن جوش در صورت می شود.

3. سلام

خودارضایی باعث بروز جوش نمیشه اما گاهی تغییرات هورمونی ، که باعث بروز جوش هم هست ، می تونه میل جنسی رو افزایش بده بصورتی که شخص به سمت خودارضایی کشیده بشه . پس علیرغم اینکه علت و معلول نیستند اما بی ربط هم نیستند

یعنی چی که ، همه محصولاتی بجز آنتی بیوتیک دادند ؟
    درمان جوش بخصوص جوش چرکی در اغلب موارد با انتی بیوتیک همراه هست ( موضعی یا خوراکی )
    راهی جز مراجعه به پزشک مجرب و استفاده منظم - تاکید دارم منظم - از داروها ندارید . چون جوش صورت گاهی بکندی درمان می شود

4. باسلام به دوست عزیز
    استمنا کار اشتبایی است ودست از این کار بردار که خیلی خطر ناک است اول اینکه برای چشم شما ضرر دارد دوم اینکه دست که به اطراف نعوظ کشیده میشود لحضه بعد ان دست به صورت خود میکشید وباعث جوش صورت شما میشود امید وارم که نصیحت این حقیر گوش کرده باشید ودست ازاین کار برداشته و به امید خدا سالم درمان شوید
    خداحافظ شما

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید