شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

لک های تیره روی پا

1. msl12345

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    سلام.
    چند مشکل شبیه این در انجمن دیدم ولی هیچ کدام مثل این نیستند. از حدود یک سال پیش ، لکه های خیلی کوچک و تیره روی پوست پنجه پاهایم ایجاد شد. اول فکر کردم ممکنه به دلیل کمبود آفتاب باشه یا شاید کمبود ویتامین. ولی متاسانه هیچ کدام نتوانستند مشکل را برطرف کنند. الآن تقریباً 40 درصد روی پاهایم پر از این لک ها شده و اخیراً داره از مچ پایم بالا میاد.

این هم تصویرش
    http://450.ir/upload/103/1008-04-791271083-Photo0098.jpg

2. سلام

گاهی لکه های قهوه ای روی پا و بیشتر ساق پا گاهی به دلیل بیماری واریس ظاهر میشن. اگر واریس نداری ... و مخصوصا اگر پاهات زیاد در معرض نور خورشید قرار میگیرن و از طرفی از بیماریهایی مثل قارچ و از این دسته مطمئن هستی که مبتلا نیستی، بیشتر پیگیری کن...

دوست عزیز چرا از یکسال پیش مشکل داری الان داری پیگیری میکنی... نمی خوام بترسونمت ولی با توجه به عکسی که گذاشتی اگر اشتباه نکنم روی انگشت پاها زخم هم هست... اگر واقعا زخمی هم ایجاد شده دیگه خیلی جدی بگیر ...
    بیماریت هرچی هست باید هر چه زودتر خودت رو به یک متخصص پوست نشون بدی.  الان برو که اگر مشکل خاصی هست (امیدوارم که نباشه) بدخیم  نشه.

شاد باشی.

3. msl12345

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    سلام.
    واریس ندارم و پاهایم هم اصلا در معرض نور خورشید قرار نمیگیرند ( البته متاسفانه ) ولی از قارچ مطمئن نیستم چون چند سالی در شمال زندگی می کردیم ، ولی از آن به بعد من کم کم ناراحتی های پوستی پیدا کردم مثل پوسته سر ، همین قضیه لک های پا و یکسری موارد جزئی.
    روی انگشت پایم هم زخم نیست ، اون مربوط به کفش هست که کمی تیره و برآمده شده.

4. سلام

دوست عزیز شما باز هم اطلاعات دقیقی در مورد این مشکلت ندادید.
    اینکه در این منطقه خشکی پوست دارید؟... پوسته ریزی دارید؟... خارش دارید؟.... به مرور رنگ این لکه ها بیشتر شده ؟.... خود دکتر صادقی هم تنها بادیدن عکستون و بدون شرح حال شما سخت میتونه نظر بده !
    اینکه میگید در منطقه ی مرطوبی زندگی میکنید ممکنه بیماری قارچی داشته باشید . چرا به یک متخصص پوست مراجعه نمی کنید؟ یعنی در شهرتون متخصص پوست واقعا نیست؟
    ولی یک سایتی رو بهتون معرفی میکنم که حتما یک سری بهش بزنید ، در مورد بیماریهای شایع پوستی توضیح خوبی داده.... از انواع لکه هاو قارچهای پوستی و...تا سرطان پوست. [URL]http://myskin.ir[/URL]

شاد باشید.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید