سلام و خسته نباشید ، امیدوارم که تنتون سالم و لبتون خندون باشه
35 ساله ، زن ، دو سال و خورده ایه که ازدواج کردم
سالهاست که عادت دارم هر سال یا آخر سال یا اول سال یه چکاپ از بدن خودم داشته باشم ، دو سال پیش فروردین ، بعد از آزمایشات خون و ... پیش دکتر زنان رفتم و به من گفت که در دهانه رحم چند نقطه شبیه به زخم دیده میشه ولی خیلی کوچیکه
پماد و قرص تجویز کرد و دوره درمان رو هم کامل کردم
اواسط اردیبهشت ماه بود که درحین نزدیکی دچار خونریزی شدیدی شدم ، حدودا یک هفته ای بود که پریودم تمام شده بود و نمیدانستم که این خونریزی پریوده یا نه ؟ صبر کردم بعد از اتمام خونریزی به دکتر زنان مراجعه کردم ، دکتر اول به محض معاینه گفت که تمام دور دهانه رحم زخمه و باید همین الان کرایو بشی ، که من ازشون اجازه گرفتم که اگه خواستم کرایو بشم فردا میرم خدمتشون ، رفتم پیش دکتر دیگه و اونم تائید کرد که دهانه رحم دورتادور زخمه ، ولی با قرص و دارو سعی کنیم خوبش کنیم ، اگه نشد به کرایو هم میرسیم
دردسرتان ندهم ، بعد از دوره درمان ، بالاخره کرایو کردم، یک ماه وخورده ای نزدیکی نداشتم تا کاملا خوب شه و بازم در اولین نزدیکی و نزدیکی های بعدی دچار خونریزی شدم، به دکتر مراجعه کردم گفت که احتمالا مشکلی در هورمونهات داری و به این زخم ربطی نداره و معاینه کرد وگفت عالیه اصلا جای زخم هم نمونده و کاملا خوب شدی !!!!
>
تصویر آزمایش : <www.freeimagehosting.net/image.php?66d903e1fd.jpg
بعد از این آزمایش چهارتا قرص dostinex تجویز کردن که خوردم و لی بازم مشکل من حل نشد و همچنان خونریزی داشتم ، سونوگرافی ها هم همه سالم بودن بدون کیست و بدون پولیپ و ....
<if> <w> <w>Normal</w> <w>0</w> <w> <w> <w>false</w> <w>false</w> <w>false</w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> </w> <w>MicrosoftInternetExplorer4</w> </w><endif><if> <w> </w><endif><if><endif>
حالا امیدوارم که شما دوستان عزیز کمک فکری به من بدین که چطوری اینمسائله رو میتونم ختم به خیر کنم ؟ <o></o>
35 ساله ، زن ، دو سال و خورده ایه که ازدواج کردم
سالهاست که عادت دارم هر سال یا آخر سال یا اول سال یه چکاپ از بدن خودم داشته باشم ، دو سال پیش فروردین ، بعد از آزمایشات خون و ... پیش دکتر زنان رفتم و به من گفت که در دهانه رحم چند نقطه شبیه به زخم دیده میشه ولی خیلی کوچیکه
پماد و قرص تجویز کرد و دوره درمان رو هم کامل کردم
اواسط اردیبهشت ماه بود که درحین نزدیکی دچار خونریزی شدیدی شدم ، حدودا یک هفته ای بود که پریودم تمام شده بود و نمیدانستم که این خونریزی پریوده یا نه ؟ صبر کردم بعد از اتمام خونریزی به دکتر زنان مراجعه کردم ، دکتر اول به محض معاینه گفت که تمام دور دهانه رحم زخمه و باید همین الان کرایو بشی ، که من ازشون اجازه گرفتم که اگه خواستم کرایو بشم فردا میرم خدمتشون ، رفتم پیش دکتر دیگه و اونم تائید کرد که دهانه رحم دورتادور زخمه ، ولی با قرص و دارو سعی کنیم خوبش کنیم ، اگه نشد به کرایو هم میرسیم
دردسرتان ندهم ، بعد از دوره درمان ، بالاخره کرایو کردم، یک ماه وخورده ای نزدیکی نداشتم تا کاملا خوب شه و بازم در اولین نزدیکی و نزدیکی های بعدی دچار خونریزی شدم، به دکتر مراجعه کردم گفت که احتمالا مشکلی در هورمونهات داری و به این زخم ربطی نداره و معاینه کرد وگفت عالیه اصلا جای زخم هم نمونده و کاملا خوب شدی !!!!
>
تصویر آزمایش : <www.freeimagehosting.net/image.php?66d903e1fd.jpg
بعد از این آزمایش چهارتا قرص dostinex تجویز کردن که خوردم و لی بازم مشکل من حل نشد و همچنان خونریزی داشتم ، سونوگرافی ها هم همه سالم بودن بدون کیست و بدون پولیپ و ....
<if> <w> <w>Normal</w> <w>0</w> <w> <w> <w>false</w> <w>false</w> <w>false</w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> </w> <w>MicrosoftInternetExplorer4</w> </w><endif><if> <w> </w><endif><if><endif>
خلاصه بعد ازتمام اینمراحل و گرفتن وقت از دکترهای فوق تخصص زن و مرد و
انواع و اقسام پاپ اسمیر( که همه سالم بودن ولی هر بار در زمان نمونه
برداشتن خونریزی میکرد )و سونوگرافی از تخمدانها و رحم و حتی سونوگرافی
واژینال همه دکترها بهاین نتیجه رسیده بودن که زخم دهانه رحم مزمن دارم و
باید هر دو سه ماه یکباریه آزمایش پاپ اسمیر بگیرم و مواظبش باشم تا
تغییر شکل و تغییر حالتنده
تا اینکه رفتم به شهریکه خواهرم اونجا جراح عمومیه و باهاش رفتیم پیش
دوتا از دوستاش که دکترزنان بودن ، هر کدومشون بعد از معاینه گفتن که تو
زخم دهانه رحم نداری واکترپیونه یعنی بیرون زدگی سلولهای رحمی به داخل
واژن و چون بافت اینسلولها خونی هست و موقع معاینه قرمز دیده میشه فکر
کردن که زخمه و دقتنکردن که میتونه اکترپیون هم باشه
گفتن که این سلولهاشکننده تر از بافت واژن هستن و به همین دلیل احتمال
داره که خونریزی کنن ، واینکه کرایو کردی باعث شده که این سلولها شکننده
تر بشن ولی دلیل بر این خونریزی های مکرر و بدون نزدیکی نمیشه <o></o>
انواع و اقسام پاپ اسمیر( که همه سالم بودن ولی هر بار در زمان نمونه
برداشتن خونریزی میکرد )و سونوگرافی از تخمدانها و رحم و حتی سونوگرافی
واژینال همه دکترها بهاین نتیجه رسیده بودن که زخم دهانه رحم مزمن دارم و
باید هر دو سه ماه یکباریه آزمایش پاپ اسمیر بگیرم و مواظبش باشم تا
تغییر شکل و تغییر حالتنده
تا اینکه رفتم به شهریکه خواهرم اونجا جراح عمومیه و باهاش رفتیم پیش
دوتا از دوستاش که دکترزنان بودن ، هر کدومشون بعد از معاینه گفتن که تو
زخم دهانه رحم نداری واکترپیونه یعنی بیرون زدگی سلولهای رحمی به داخل
واژن و چون بافت اینسلولها خونی هست و موقع معاینه قرمز دیده میشه فکر
کردن که زخمه و دقتنکردن که میتونه اکترپیون هم باشه
گفتن که این سلولهاشکننده تر از بافت واژن هستن و به همین دلیل احتمال
داره که خونریزی کنن ، واینکه کرایو کردی باعث شده که این سلولها شکننده
تر بشن ولی دلیل بر این خونریزی های مکرر و بدون نزدیکی نمیشه <o></o>
<o> </o>
بعد از اینکه توضیح نحوهخونریزی رو براشون دادم اونام به نتیجه ای نرسیدن :<o></o>
<o> </o>
خونریزی ، در حین نزدیکیاتفاق می افته ولی مواقعی هست که بدون اینکه نزدیکی به فاصله چهار پنج روزش داشتهباشم هم خونریزی شروع میشه ، در مواقعی که خونریزی هم ندارم اکثرا موقع شستشو باآب مقداری لخته مانند دفع میشه ، برای اجابت مزاج با کمترین فشاری که به شکمم میدمالبته درمواقعی که خونریزی دارم ، خون به صورت قطره قطره و پشت سر هم ازم دفع میشه<o></o>
عملا این موضوع زندگیمنو مختل کرده و اعصاب من وهمسرم رو بهم ریخته ، احساس ناراحتی و نگرانی بیش ازاندازه ، بیشتر از خود خونریزی اذیت کننده است ، موضوع بیشتر موضوع روانی و روحیشده ، چون از نظر جسمی نتونستم از پزشکان جواب درست بگیرم<o></o>
<o> </o>
حالا امیدوارم که شما دوستان عزیز کمک فکری به من بدین که چطوری اینمسائله رو میتونم ختم به خیر کنم ؟ <o></o>
در ضمن اگر لازمهآزمایشات خون و پاپ اسمیر رو هم در سایت قرار میدم <o></o>
متشکرم <o></o>