شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

التم شبیه اشکال سایت نیس!!!

1. parya68

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    ممنون ازکمکتون ولی 1من جلوی اینه لبهای کوچک روکه کنارمیزنم واژن رومیبینم!یعنی پرده ندارم؟2عکسایی که توسایت هست بعد پرده چراخالیه؟شکل وازن رومیخوام ببینم تابفهمم واقعااون چه که من میبینم وازنه!3دوستم یه مقدارسرانگشتش روبه سمت وازن فشاربه داخل داده یعنی پردم اسیب دیده؟یعنی ممکنه اسیب دیده باشه و من هیچی حس نکرده باشم؟یعنی به این اسونی!!!!!!4لبهای کوچیک روکه بازمیکنم به اونها یه گوشت سفی چسبیده که حدودا نیم سانت قطرداره اون پرده است؟5تواینه میبینم که پرده ای نیس مثل اشکال پرده های سایت پس یعنی ندارم؟یا زده شده؟من رابطه نداشتم6 ممکنه که انگشت یه خورده هم بخوره وپرده اسیب ببینه ومن نفهمیده باشم؟خواهشاپاسخ کامل بدین من خیلی نگرانم .بینهایت تشکر

2. سلام
    اولا تمام افراد این سایت قبول ندارند که آدم خودش بتونه به وسیله آینه چیزی ببینه و چیزی که میبینه درسته و فقط توسط پزشک متخصص امکان پذیره
    پس در مورد اینکه چیزی ندیدی زیاد قاطی نکن چون درست ندیدی یعنی نمیتونی ببینی
    در مورد آسیب دیدنش خب شاید این احتمال وجود داشته باشه که آسیب دیده باشه و اونم توسط متخصص قابل مشاهدس
    اگه رابطه ای نداشتی پس نگرانه چی هستی؟
    در ضمن من خودم از پله که پرت شدم پایین و از دوستان خواستم کمکم کنن که آیا دکتر میتونه بفهمه که اگه پردم آسیب دیده توسط ضربه بوده
    و اونا به من جواب دادن که آسیب دیدنه پرده به وسیله ی آلت و ضربه فرق میکنه خیلی فرق میکنه
    پس بهتره به یه دکتر متخصص مراجعه کنی و از سالم بودن یا نبودنه پردت مطمئن بشی
    --------------------------
    در بیکرانه زندگی دو جیز افسونم میکند
    آبیه اسمانی که میبینمو میدانم که نیست و خدایی که نمی بینمو میدانم که هست
    موفق باشی

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  3. سلام

دوست من ، پزشک زنان هم بعضی وقتا در تشخیص نوع و وضعیت بکارت دچار اشتباه میشه . اینجا تجربه حرف اول رو میزنه . شما نه تجربه شو داری و نه اطلاعات آکادمیکش رو
    پس وقت خودت رو تلف نکن و اعصابتم به بازی نگیر
    شما نمی تونی تشخیص بدی چی به چیه

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. دیدی گفتم
    آقای سامی هم همینو میگه
    ایشون که بگه یعنی تمام
    اگرم میبینی کس دیگه ای جوابتو نمیده به خاطر همینه که جواب همه همینه
    موفق باشی

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. parya68

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    من فرداجلوی خانواده همسرآینده ام بهم بگن پرده ات اسیب دیده نه با رابطه جنسی اونافکرمیکنن خودارضایی داشتم یا..... اصلاواسه خانواده ها قابل هضم نیست توشهرستان ماکه اینجوریه.....

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید