سلام
نمیدانستم این سوالها را باید دقیقا در کدام قسمت بپرسم !
مطلبی در رابطه با عمل زیبایی صدا در این سایت دیدم .
بعضی افراد ذاتا صدای زیبا و جذابی دارند
گویندگان و دوبلورهای تلویزیون صدای دلنشینی و قشنگی دارند
آیا اینها واقعا چنین صداهایی به این زیبایی داشته اند یا با تمرین زیاد بسیار آن را رسا و واضح کرده اند؟
چرا که در جایی خواندم :
صداي حرفهاي داراي شرايط خاصي از نظر فيزيولوژي و آناتومي تارهاي صوتي و همچنين تواناييهاي ويژه است که پس از بررسيهاي دقيق با تمرينات صحيح ميتوان اين توانايي را افزايش داد.
بعضی افراد در صداهایشان لهجه ناخواسته دارند . مثلا خودم نه پدر و نه مادرم لهجه ندارند اما من لحجه یکی از روستایی که پدر پزرگم در آنجا زندگی می کردند دارم. این در حالی است که من خودم تا بحال در آن روستا زندگی نکرده ام و وجود این لهجه واقعا عجیب است. خیلی تلاش کرده ام که به لهجه ام تسلط پیدا کنم ولی احساس می کنم تسلطم به گفتارم را از دست داده ام !!!!!!!!!
آیا واقعا داشتن لهجه ارثی است ؟
این سوالها شاید برای اینجا بی ربط باشد ولی حقیقتا جای دیگری برای پرسش آنها پیدا نکردم !
چطور می توانم گفتارم را فصیح و روان کنم و لهجه ام را از بین ببرم ؟
آیا جایی برای این کار وجود دارد ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نمیدانستم این سوالها را باید دقیقا در کدام قسمت بپرسم !
مطلبی در رابطه با عمل زیبایی صدا در این سایت دیدم .
بعضی افراد ذاتا صدای زیبا و جذابی دارند
گویندگان و دوبلورهای تلویزیون صدای دلنشینی و قشنگی دارند
آیا اینها واقعا چنین صداهایی به این زیبایی داشته اند یا با تمرین زیاد بسیار آن را رسا و واضح کرده اند؟
چرا که در جایی خواندم :
صداي حرفهاي داراي شرايط خاصي از نظر فيزيولوژي و آناتومي تارهاي صوتي و همچنين تواناييهاي ويژه است که پس از بررسيهاي دقيق با تمرينات صحيح ميتوان اين توانايي را افزايش داد.
بعضی افراد در صداهایشان لهجه ناخواسته دارند . مثلا خودم نه پدر و نه مادرم لهجه ندارند اما من لحجه یکی از روستایی که پدر پزرگم در آنجا زندگی می کردند دارم. این در حالی است که من خودم تا بحال در آن روستا زندگی نکرده ام و وجود این لهجه واقعا عجیب است. خیلی تلاش کرده ام که به لهجه ام تسلط پیدا کنم ولی احساس می کنم تسلطم به گفتارم را از دست داده ام !!!!!!!!!
آیا واقعا داشتن لهجه ارثی است ؟
این سوالها شاید برای اینجا بی ربط باشد ولی حقیقتا جای دیگری برای پرسش آنها پیدا نکردم !
چطور می توانم گفتارم را فصیح و روان کنم و لهجه ام را از بین ببرم ؟
آیا جایی برای این کار وجود دارد ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون