شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

شرم از بزشک کمک کنید !!!!!

1. سلام
    من حدود 6 ماه است که ازدواج کرده ام در نوجوانی متوجه شدم که عالت من بسیار کوچک است حدود 4 اینچ ابه علت شرم و خجالت موضوع را هرگز با والدینم در میان نگذاشتم
    اکنو هم همان 4 اینچ است این امر مشکلی ندارد و در هنگام نزدیکی با همسرم در حالت نعوظ کامل 4 اینچ است و به محض اینکه مدتی از نزدیکی می گذرد و کم شدن نعوظ عملا از کار می افتد و دچار مشکل می شویم در ضمن به شدت خجالت می کشم که به بزشک مراجعه کنم
    اگر می شود مرا راهنمایی کنید

2. دوست عزیز اگه میدونستی پزشک متخصص ارولوژی روزی چندتا مثل شما یا بهتر و یا بدتر از شما را ویزیت میکند هرگز خجالت نمیکشید.....باور کن تمام صحبتهای شما با پزشک فقط تا زمانی که در اتاق او هستید در ذهن او میماند و بعد براش هیچ اهمیتی نداره.......
    وقتی به پزشک مراجعه کردید ......  برخورد پزشک به شکلی خواهد بود که شما هرگز خجالت نخواهید کشید ..

هر چه هم خجالت بکشید ... که نباید کشید.......بهتر از یک زندگی با مشکل زناشویی هست
    همین فردا به پزشک مراجعه کن..........نه صبر کن فردا جمعه هست.......بزار واسه شنبه

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  3. در ادامه ...

همین نگرانی از کوچکی آلتتون که سالها با شما بوده بعلاوه سایر مشکلات روحی و استرسهای روزانه و کاری و ... باعث شده شما در حین رابطه جنسی نتونید نعوظتون رو حفظ کنید . در این رابطه به متخصص اورولوژ مراجعه کنید با داروهای ضد اضطراب و قرص و یا اسپری  سیلدنافیل و تاداگرا و ... می تونید مشکل رو پشت سر بذارید .

نگران نباشید
    به پزشک مراجعه کنید و بدونید که مشکلات جنسی - خودآگاه و ناخودآگاه - زمینه ساز بسیاری از مشکلات بعدی در زندگی زناشویی هستند و هرقدر زودتر جلوی این مشکل رو بگیری به خودت لطف کردی

4. با سلام
    دوست گرامی اگه قرار بود از پزشک شرم داشته باشیم ! دور از جون همه ،باید هممون الان چندین کفن رو پوسونده باشیم!! دکتر محرمه ، و از طرفی تا کی میخوای این موضوع رو پنهان کنی؟؟ آیا میدونی به مرور زمان ،امکان بوجود آمدن مشکل برای خودتت و مخصوصاً همسرت ،وجودداره؟؟ لذا تا دیر نشده به یک متخصصی که دوستان گفتند مراجعه کن و نگران نباش انشالله معضل بر طرف خواهد شد.
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید