شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفع چین و چروک روی آلت تناسلی( کمک کنید)

1. سلام دوستان من 18 سالمه چند وقتی هست که روی سر آلت تناسلی بنده چین وچروک های فراوانی افتاده است و همین موضوع مرا بشدت نگران کرده می خواستم بدونم راه درمانش چیه و ایا کرم یا دارویی هست که این چین و جروک ها را تا حدودی از بین ببره خواهشا مرا کمک کنید خیلی نگرانم

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. كمي چين و چروك روي آلت تناسلي مشكلي نداره و بدليل نعوظ و رفع آن پوست كمي چروك بر

ميداره بنظر من كه نبايد مشكل خاصي باشه البته نظر شخصي منه.....

3. با سلام
    دوست عزیز ،مورد شما کاملاً طبیعیه ،نگران نباشید.ولی اگر خیلی استرس دارید به یک متخصص اورولوژیست مراجعه کنید.
    موفق باشید.

4. سلام
    بنظر من حساس شده اید و بی دلیل دارید روی خودتون ایراد میذارید
    اما با مراجعه به اورولوژ و یا متخصص پوست می تونید - اگر لازم بود - از پمادهای لایه بردار جهت بهبود اوضاع استفاده کنید

5. aliyan نوشته است: با سلام
    دوست عزیز ،مورد شما کاملاً طبیعیه ،نگران نباشید.ولی اگر خیلی استرس دارید به یک متخصص اورولوژیست مراجعه کنید.
    موفق باشید.

ایا همه این مورد را دارند اگر همین طور است پس من بی خود نگرانم و برای همه هست  درسته؟

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید