با سلام
رنگ لبهای کوچک من تیره شده و به قهوهای می زند . آیا دلیل خاصی دارد و برای تغییر رنگش چه کار می توانم بکنم .؟؟؟
رنگ لبهای کوچک من تیره شده و به قهوهای می زند . آیا دلیل خاصی دارد و برای تغییر رنگش چه کار می توانم بکنم .؟؟؟
afsane نوشته است: با سلام
tabtab نوشته است:سلام<xml><o></o>من دختری 25 ساله هستم. به تازگی عقد کردم. مشکل من اینه که لبه های کوچک من نامتقارن هستند.لب کوچک سمت راستم حالت طبیعی دارد و در داخل لب بزرگ قرار دارد ولی لب سمت چپم تیره تر و بزرگتر از لب سمت راستم است و بیرون لب بزرگ قرار دارد.همسر من علاقه زیادی به انجام رابطه جنسی در دوره عقد دارد ولی من به دلیل این مشکلم مدام بهانه می ارم و از انجام این کار خودداری می کنم. خیلی خجالت می کشم که همسرم برای اولین بار آلتمو ببینه .میترسم ببینه و ازم بدش بیاد.<o></o>البته من خودم علاقه به انجام رابطه جنسی دارم و تا الان 5 سال است که خود ارضایی می کنم. ولی به دلیل این مشکلم از رابطه جنسی واقعی با همسرم می ترسم . تورو خدا کمکم کنید.<o></o>تا الان 2بار به پزشک زنان مراجعه کردم و هر دو بار با خجالت زیادی آلتم رو نشون پزشک دادم اونا گفتند که طبیعیه و این موضوع ارثیه. ولی خودم به خاطر این مشکلم خیلی خیلی ناراحتم<o></o>سوال:<o></o>1)چیکار کنم؟<o></o>2)اگه همسرم علت عدم تقارون و پرسید چی بگم؟<o></o>3)اگه خوشش نیومد چیکار کنم؟<o></o>4)میشه بگید مثلا از 10 تا زن چند تا شون مشکل منو دارن؟<o></o>5)ممکنه مردی به این دلیل زنشو تلاق بده ؟یا جذب زنای دیگه ای بشه؟<o></o>ممنون<o></o>
forogh نوشته است: سلام
منم می خواستم همین مشکلو مطرح کنم
تقارونی که بین لبهای کوچم نیست لبه هاشم تیره یا اصلاً بگم سیاهه مثل یه خط که پهنای 2 میلی متری داره , در قسمت بالای این لبها به اندازه نوک سوزن همین سیاهی دیده میشه
ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|