سلام.میشه یه عکس از حلقوی ارتجاغی بفرستید؟ ایا پارگی این نوع پرده معلوم می شود؟و ایا این پرده با انگشت پاره می شود؟ممنون می شم به این سه سوالم جواب بدید.
sani_1365 نوشته است: سلام.میشه یه عکس از حلقوی ارتجاعی بفرستید؟
sani_1365 نوشته است: ایا پارگی این نوع پرده معلوم می شود؟
sani_1365 نوشته است: و ایا این پرده با انگشت پاره می شود؟
sani_1365 نوشته است: چرا بعضی ها می گن خوش به حالت پردت حلقوی هست.اخه هنگام رابطه جنسی چه حلقوی و چه اون یکی پره ها پاره می شن و معلوم می شن
نقل قول: 1_پس حلقوی چه مزیتی نسبت به سایر پرده ها دارد؟
نقل قول: 2_پارگی حلقوی معلوم می شه؟
نقل قول: 3_پارگی ارتجاعی چه فرقی با حلقوی دارد؟هر دو معلوم میشن؟
sani_1365 نوشته است: پردم حلقوی ارتجاعی هست اما من انگشتمو کامل......... اگه پاره بشه چی کار کنم؟
maepc نوشته است: با عرض سلام خدمت شما:
من حدود 1سال می باشد ازدواج کردم.پرده بکارت خانومم ارتجاعی می باشد میخواستم چند سوال من را جواب بدید:
1-چرا اول مقاربت درد زیادی دارد؟
maepc نوشته است: 2 -آیا مقاربت تاثیری روی پرده ارتجاعی مانند پارگی سطحی که نشان دهنده مقاربت باشد دارد؟
maepc نوشته است: 3_دختران بعد از ازدواج تغییر خاصی پس از پاره شدن بکارت در اندامشان به وجود می آید. آیا این صحت دارد که پرده ارتجاعی این طور نیست و دختر هیچگونه تغییری نمی کند و به حات دختر بودن باقی می ماند؟
maepc نوشته است: لطفا چند دارو جهت رفع عفونت رحم معرفی کنید.
kaveh000kaveh نوشته است: سلام
حلقوی: در این نوع، پرده به صورت حلقه ای دور ورودی واژن را می پوشاند و با انجام نزديكي پاره نميشود و خونريزي هم ندارد و فقط در زمان زايمان پاره ميشود .
ارتجاعی: پرده ای که به اندازه کافی انعطاف پذیر و قابل ارتجاع است و به هنگام ورود آلت تناسلی مرد، پاره نمی شود یا به طور جزئی پاره می شود.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|