سلام.من چند ماه پیش به متخصص زنان مراجعه کردم و با وجود رابطه ی 2 ساله گفت که پرده بکارتم سالمه.گفت پردم عقبه و اگه رابطه جنسی افقی داشته باشم فعلا پاره نمیشه.اما من هیچ جا در مورد این نوع پرده مطلبی ندیدم.میشه دربارش توضیح بدین؟
tadaiee نوشته است: سلام.من چند ماه پیش به متخصص زنان مراجعه کردم و با وجود رابطه ی 2 ساله گفت که پرده بکارتم سالمه.گفت پردم عقبه و اگه رابطه جنسی افقی داشته باشم فعلا پاره نمیشه.اما من هیچ جا در مورد این نوع پرده مطلبی ندیدم.میشه دربارش توضیح بدین؟
noor67 نوشته است: سلام ايا واقعا خودارضاى به بكارت اسيب ميرسونه...من فكر نمى كنم.....من ده سالم كه بود وقتى داشتم بازى مى كردم خوردم زمين دستكاه تناسليم خورد روى يه اهن وخون امد من دقيق ان صحنه را به ياد ندارم......اما يادمه خاله ومامانم ترسيده بودند...ومن تا مدت ها مريض شدم ايا به نظر شما....بكارت من اسيب ديده
neda1085 نوشته است: سلام
من تقریبا تمام سوال ها و جواب های شما رو خوندم. اما من پرده ایی دارم که دکتر بهم گفت ارتجاعی هست.من بعد از اون چندین با ر نزدیکی داشتم. خیلی نگرانم. می گن بعد از یه مدت اگه نزدیکی نداشته باشم . دیگه معلوم نیست که قبلا بوده یا نه و اینگه اگه ورزش کنم اصلا مشخص نیست یعنی جم می شم. ورزش اینکه خودتو شل کنی و یک دفعه جم کنی جواب می ده؟ یا راهی هست که این آثار رو از بین ببره؟
تو رو خدا اگه می شه راهنماییم کنید.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|