همه چیز بستگی به فرهنگ و نوع رابطه شما ( زوج ) داره
توی این اجتماع مردانی هستند که فکر می کنند اگر خانمشون یکروزی ازشون چیزی در باب رابطه جنسی بخواد حتما دچار انحراف اخلاقی شده و به اصطلاح سر و گوشش می جنبه
خیلی آقایون اصولا حق خاصی برای همسرشون قائل نیستند اما
در کنارش مردان روشنفکری که همیشه دنبال بهتر شدن رابطه اعم از جنسی و عاطفی هستند
طبق معمول دوست دارم تاکید کنم که فرای هر مشکل فیزیکی که ممکن است در میان باشد اینکه یک خانمی در رابطه جنسی ارضا نمی شود می تواند نشانه ی یک مشکل روحی باشد
این مشکل روحی می تونه مشکلی بین شما همسرتون باشه
می تونه مشکلی در پیش زمینه ذهنی شما باشه که اصولا رابطه جنسی چیز جالبی نیست و گناهه . این خیلی هم غیر محتمل نیست با توجه به گفته های خودتون . ضمن اینکه شما از من بهتر می دونید رابطه جنسی یک محیط توام با آرامش می خواد . آدم نمی تونه توی راه پله که محل رفت و آمده رابطه جنسی موفقی داشته باشه . پس شما هم قبل از شروع پرده ها رو بکشید در رو هم قفل کنید . اینجوری هم خیالتون بابت سررسیدن فرزندتون راحته هم اینکه اگر بی خواب شد شما با خبر می شید بهرحال
در هرصورت
این بخش رو خودتون فقط می تونید پاسخ بدید و باید با خودتون صادق باشید
آیا چیزی در وجود همسرتون شما رو ناراحت می کنه ؟
آیا اصولا شما با رابطه جنسی مشکل دارید ؟
اما چیزی که من می خوام بگم اینه که
اینجوری فکر نکنید که آقایون هیچ احساسی ندارند و رابطه جنسیشون به مسائل روحیشون بستگی نداره
به معتمد بنفس ترین و روشنفکر ترین مرد دنیا - که خودم باشم - هم بگن . فلانی تو منو ارضا نمی کنی . دچار سرخوردگی می شم . گاهی جبهه می گیرم . گاهی سرخورده می شم و دنبال درمان نمی رم . گاهی حالتی از افسردگی بهم دست می ده و بدتر علایم ناتوانی رو بروز می دم و ...
پس در بیان مشکلتون به همسرتون همونقدر که خوبه صراحت داشته باشید و خواسته تون رو بگید . همونقدر هم باید جانب احتیاط رو رعایت کنید تا ذهنش درگیر نشه
هیچ روش خاصی رو نمی تونم بهتون توصیه کنم
چون نه شما رو می شناسم نه همسرتون رو
اما خودتون بهتر می دونید در چه شرایطی و با چه لحنی موضوع رو بهش بگید
هرگز هم نرید سراغ اینکه تو نمی تونی . من نمی شم . خسته شدم و ...
وانمود که همه چیز عالیه فقط می تونه عالی تر هم باشه
میشه ادامه بدی ؟
چقدر خوب بود . من بیشتر می خوام ..
یا یک همچین چیزایی
خلاصه
من یک مردم و راحت بهتون بگم که وقتی صحبت صحبته مشکل جنسیه بهتره از طرحهای تشویقی استفاده کنید تا انتقادی
چون یک کلمه منفی گاهی از یک گالن
لیدوکایین هم موثر تره
موفق باشید