اگر دوروز بعد از یک رابطه ی جنسی (رابطه ای که در روز 16 پریود بوده و از ریختن منی به داخل واژن جلوگیری شده) نگران باشیم که حامله شده ایم یا نه چه کاری می توان کرد؟آیا خوردن قرص های بارداری(3 عدد ) می تواند مانع از وقوع حاملگی شود؟
saba1363 نوشته است: اگر دوروز بعد از یک رابطه ی جنسی (رابطه ای که در روز 16 پریود بوده و از ریختن منی به داخل واژن جلوگیری شده) نگران باشیم که حامله شده ایم یا نه چه کاری می توان کرد؟آیا خوردن قرص های بارداری(3 عدد ) می تواند مانع از وقوع حاملگی شود؟
melodimeha نوشته است: من سه ماه است که زایمان کرده ام و نوزادم را با شیر خودم تغذیه می کنم. الان حدود 2 هفته است که دچار ریزش موی شدید شده ام و خیلی نگرانم و احساس میکنم که دارم کچل می شوم.موهایم را کوتاه کرده ام از تقویت کننده موی اسکالا هم استفاده کرده ام و قرص های مکمل رژیم غذایی مثل آلگومد و نیز قرص کلسیم را هر روز میخورم ولی تاثیری ندارد. آیا لازم است به دکتر پوست و مو مراجعه کنم ؟یا این ریزش مو طبیعی بوده و مربوط به شیردهی است؟
لطفا مرا راهنمایی کنید خیلی نگرانم.
با تشکر
melodimeha نوشته است: من سه ماه است که زایمان کرده ام و نوزادم را با شیر خودم تغذیه می کنم. الان حدود 2 هفته است که دچار ریزش موی شدید شده ام و خیلی نگرانم و احساس میکنم که دارم کچل می شوم.موهایم را کوتاه کرده ام از تقویت کننده موی اسکالا هم استفاده کرده ام و قرص های مکمل رژیم غذایی مثل آلگومد و نیز قرص کلسیم را هر روز میخورم ولی تاثیری ندارد. آیا لازم است به دکتر پوست و مو مراجعه کنم ؟یا این ریزش مو طبیعی بوده و مربوط به شیردهی است؟
لطفا مرا راهنمایی کنید خیلی نگرانم.
با تشکر
saba1363 نوشته است: باز هم سلام...
خب من همون روزی که این پستمو نوشتم(دو روز بعد از نزدیکی) 3 تا قرص HD و فرداش (تقریبا 12 ساعت بعدش) هم دو تا قرص HD دیگه خوردم....با توجه به این که همسر من عقیده داره که چیزی توی واژن ریخته نشده و همونطور که گفتم از ریختن منی هم به داخل واژن جلوگیری شده، احتمال حاملگی من هست؟
با تشکر
alferedooo نوشته است: من در روز 12ام پریود نزدیکی داشتم به طوری که آب منی من به روی آلتمریخته شد و سپس بعد از شستن آن با صابون و مایع ظرفشویی و ادرار کردندوباره نزدیکی داشتم با توجه به اینکه دوران پریود شریکم 30 روزه میباشدآیا احتمال بارداری وجود دارد؟
alferedooo نوشته است: فکر کنم 1 مساله رو جا انداختم. منی من به روی آلتم قبل از اینکه داخل کنم ریخت و بعد از شستن آن و ادرار کردن دخول انجام شد .. . . با این فرض بازهم احتمال هست؟
همچنین از کاندوم نیز استفاده کردیم
golenarges99 نوشته است: سلام خسته نباشین <xml><o></o>
من 2 سال هست که ازدواج کرده ام و برنامه پریودی من از 4 ماه پیش به این صورت بوده 29 / 25 / 21/ 14 من تا قبل از شهریور پریود منظمی داشتم در اواخر مرداد ماه به پزشک زنان مراجعه کردم برای چکاو که به من گفت که عفونت نداری یعنی مشکلی نداری ولی در عین حال 3 نمونه قرص برا من نوشتن که یکی برای لاغری که اسم اون متفورتکس 500 بود که چند روز اول روزی 1 عدد و مابقی 2 عدد خوردم حدوداً 15 الی 20 روز و به قرص مترونیدازول 250 حساسیت داشتم باعث عطسه می شد من بعد از مصرف این قرصها پریودم زودتر شد حدودا 4 روز بعد از پریودی من و همسرم نزدیکی داشتیم و در حال حاظر دردی شبیه روز اول پریودی دارم به متخصص مراجعه کردم گفتن که زخم داری و باید از قرص افلوکساسین 200 و ناپروکسین 250 استفاده کنید که من با مصرف اون دل دردم بیشتر شد و به پزشک دیگری مراجعه کردم که به من توصیه کردند که این قرصها را مصرف نکنم چون احتمالاً باردار هستم من از شما این سوال را داشتم که آیا امکان دارد من در تاریخ یک هفته بعد از پریودی نزدیکی داشتم باردار شده باشم یا این دل دردم مربوط به عفونت هست . و من چطور می توانم مطمئن شوم ( از طریق آزمایش که باردارم ) آزمایش خون چند روز بعد از بارداری جواب می دهد و بی بی چک چند روز با تشکر از شما
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|