تشکر از سامی 28
این طور که گفتی ممکن دستگاه باروری در سلامت کامل نباشه؟ یا اینکه بالغ نشده باشه؟

این طور که گفتی ممکن دستگاه باروری در سلامت کامل نباشه؟ یا اینکه بالغ نشده باشه؟
7631 نوشته است: تشکر از سامی 28![]()
esdha نوشته است: با سلام. چه عواملی باعث احتلام میشوند؟آیا خالی کردن مثانه قبل از خواب برای بهبود تاثیر دارد؟ تحمل مردان به نداشتن رابطه جنسی تا چند روز است؟ ضربه به بیضه تا چه اندازه خطرناک است؟
navidkomak نوشته است: خب اگه اينطوري باشه يعني اين كه حجم مني در بدن من بالا نميره . چون كه من استمنا هم نميكنم
rezasd نوشته است: سلام
من یادمه پارسال تابستون تو یک ماه حدود 12 بار تو خواب انزال داشتم.البته بعضی ماهها 5 بار هم میشد.البته با کم آب خوردن تو آخر شبا کمتر شد...ینی 2 ساعت قبل از خواب آب نمیخوردم.
آیا این مقدار غیر طبیعی بوده؟؟؟
چون من خود ارضایی نمیکنم.
navidkomak نوشته است: بله بنده صفات رو مثل تغییر صدا و روییدن موهای زائد دارم .
من کلا چیکار کنم . من از استمنا متنفرم لطفا یه راه به غیر از این به من پیشنهاد بدین
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|