اگه در روش اورژانسي به جاي 4 قرص ld 2 قرص استفاده كنيم اشكالي نداره؟
چند تا از روشهاي تست بارداري مثل ادرار رو ميشه توضيح بديد؟
روشي كه دقيق تر باشه كدومه؟
z12345 نوشته است: اگه در روش اورژانسي به جاي 4 قرص ld 2 قرص استفاده كنيم اشكالي نداره؟
z12345 نوشته است: ايا در روش اورژانسي بعد از اينكه قرص را تا 72 ساعت مصرف كرد و بعد از اون هم 12 ساعت بعدش بايد اون رو مصرف كرد.
سوال:
آيا بعد از اين هم مصرف قرص بايد ادامه داشته باشه يا فقط همين؟
alferedooo نوشته است: آیا پریود شدن 12 روز پس از رابطه جنسی دلیل بر حامله نبودن است؟؟؟ یا باز هم امکان وجود دارد؟
nafas66 نوشته است: من از روش اورزانسی استفاده کردم و بعد از یک هفته پرید شدم حالا یک ماه گذشته و من پرید نشدم یعنی احتمال بارداری وجود داره
sallixi نوشته است: در روش اورژانسی حداکثر چند روز قاعدگی به تاخیر می افته یا کلا جا به جب میشه ؟
sallixi نوشته است: نامزد من 3 ماه برای منظم شدن پریود LD میخورد. آخرین قرص رو هم 25 شهریور خورد و 30 شهریور پریود شد تا 6 مهر . امروز 13 مهر ماه با هم رابطه داشتیم (بدون کاندوم) البته دخول فقط 30 ثانیه بود و من بعدش بیرون ارضا شدم وحتی یک قطره منی اطراف یا داخل واژن ریخته نشد ولی همون لحظه به خاطر اینکه خیالش راحت شه رفت و 4 تا LD خورد تا 12 ساعت دیگه 4 تا بخوره با توجه به این توضیحات اصلا استفاده از روش اورژانسی ضرورت داشته ؟ احتمال بارداری چقدره ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|